Καρντόσο: “Θα κάνουμε 2-3 προσθήκες” (video)

O Μιγκέλ Καρντόσο, στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, τόνισε πως η ομάδα ενδέχεται να κάνει 2-3 προσθήκες ενώ δεν δίστασε να πει πως οι παίκτες του θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο.

O Μιγκέλ Καρντόσο, στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, τόνισε πως η ομάδα ενδέχεται να κάνει 2-3 προσθήκες ενώ δεν δίστασε να πει πως οι παίκτες του θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. 

Αναλυτικά:

«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε πως πρέπει να χτίσουμε σε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να γίνουν τα πράγματα που έχουμε συμφωνήσει με την ομάδα. Έχουμε ένα όραμα για να δημιουργήσουμε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Πιστεύω στο σύλλογο και αυτοί σε εμένα και πιστεύω πως έχουμε ένα καλό γκρουπ για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Για την ώρα βλέπω τον κόσμο να είναι αποφασισμένος να βοηθήσει κι αυτό είναι σημαντικό για εμένα», είπε αρχικά.

Για να συνεχίσει: «Φυσικά όλοι οι προπονητές στον κόσμο θέλουν και κάτι καλύτερο. Πρέπει να καταλάβουμε σε τι συνθήκες είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω πως κάνουμε καλές κινήσεις στην αγορά. Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, οι παίκτες μου θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Μετά εξαρτάται από εμένα να τους κάνω καλύτερους. Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα το επίπεδο του ανταγωνισμού στην Ελλάδα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε ένα δυνατό χαρακτήρα και ένα καλό γκρουπ παικτών.

Για τους παίκτες, όπως είπα και στην παρουσίασή μου, είναι απίθανο να κλείσει πριν τις 31 Αυγούστου. Είναι πιθανό να κάνουμε 2-3 κινήσεις. Εξαρτάται από την αγορά. Η διοίκηση και ο Τεχνικός Διευθυντής κι εγώ δουλεύουμε γι’ αυτό, αλλά προς το παρόν πρέπει να δουλέψουμε με το υπάρχον υλικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.