Καλπάζει ο αριθμός των διαρκείας!

Οι φίλοι του Άρη στέκονται στην ομάδα, καθώς μέχρι τώρα πολλοί περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες έσπευσαν ήδη να προμηθευτούν κάρτα εισόδου για όλη τη σεζόν

Οι φίλοι του Άρη δηλώνουν βροντερό παρών στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ομάδας να την ανεβάσει ακόμη ψηλότερα σε σχέση με την περασμένη σεζόν, σε όλα τα επίπεδα. Πολλοί περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες έχουν σπεύσει ήδη να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν, ενισχύοντας έτσι προκαταβολικά τα ταμεία του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, οι κάρτες εισόδου που διατέθηκαν μέχρι τώρα είναι 4.301. Και έπεται συνέχεια! Θυμίζουμε ότι η αυριανή (28/6) απογευματινή προπόνηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι ανοικτή για το κοινό, με την μπουτίκ να μένει ανοικτή μέχρι τις 21:00, ώστε να εξυπηρετήσει και αυτούς που πιθανόν θα θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας.
Επιπλέον, ο Άρης στη διάρκεια του επόμενου μήνα έχει να δώσει φιλικά παιχνίδια εντός έδρας, αλλά και το ευρωπαϊκό με την ΑΕ Λεμεσού, που σημαίνει ότι πολλοί φίλοι της ομάδας αναμένεται να σπεύσουν και τότε για αγορά κάρτας διαρκείας για τη νέα σεζόν. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει θέσει ως στόχο την πώληση 12.000 εισιτηρίων διαρκείας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.