Ξεκίνησε με μπάλα ο Βέρνμπλουμ

Ο Σουηδός μέσος πάτησε γήπεδο σήμερα (27/6), δημιουργώντας αισιόδοξες σκέψεις στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας σε ό,τι αφορά στο χρόνο που χρειάζεται ακόμη για την πλήρη αποκατάστασή του

Ημέρα… Πόντους Βέρνμπλουμ ήταν η σημερινή (27/6) στον ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό τμήμα. Ο Σουηδός μέσος ξεκίνησε πρόγραμμα στο γήπεδο με τρέξιμο και μπάλα, δημιουργώντας αισιόδοξες σκέψεις στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας σε ότι αφορά στο χρόνο που χρειάζεται ακόμη ο παίκτης μέχρι να επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του.
Η αλήθεια είναι ότι ο Βέρνμπλουμ έχει ακόμη δρόμο μπροστά του. Υπάρχουν κινήσεις που του προκαλούν πόνο στο τραυματισμένο του πόδι, γεγονός που δηλώνει ότι θέλει το χρόνο του ο Σουηδός για να γίνει εντελώς καλά. Σε ό,τι αφορά στους άλλους δύο σοβαρά τραυματίες, τον Μαουρίσιο και τον Βιεϊρίνια, έμειναν στο γυμναστήριο και ακολούθησαν εκεί πρόγραμμα.
Στη σημερινή προπόνηση, ο Ρασβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά… ιδιαίτερα! Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, που δούλεψαν εναλλάξ. Όσο το ένα έκανε μαθήματα τακτικής και ανάπτυξης με τον Ρουμάνο τεχνικό, το άλλο εκτελούσε ασκήσεις passing game με έμφαση στη φυσική κατάσταση. Την Παρασκευή (28/6) το πρόγραμμα περιλαμβάνει την πρώτη διπλή προπόνηση της προετοιμασίας στη Νέα Μεσημβρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.