“Έτοιμοι για μια ακόμα ευρωπαϊκή περιπέτεια!” (pic)

Τα πάντα έτοιμα για τη νέα ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΕΚ αρχικά στα προκριματικά του Europa League, καθώς το επιτελείο της ΟΥΕΦΑ που επιθεώρησε όλους τους χώρους του ΟΑΚΑ άναψε το... πράσινο φως.

Τα πάντα έτοιμα για τη νέα ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΕΚ αρχικά στα προκριματικά του Europa League, καθώς το επιτελείο της ΟΥΕΦΑ που επιθεώρησε όλους τους χώρους του ΟΑΚΑ άναψε το… πράσινο φως.

Η ΠΑΕ παρέθεσε γεύμα το μεσημέρι της Πέμπτης στο χώρο της τροπαιοθήκης στα γραφεία, ενώ οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ ανέφεραν στα στελέχη της ΑΕΚ: «Ευχή μας να συμμετάσχετε για τρίτη σερί χρόνια σε φάση ομίλων» και παράλληλα έδωσαν συγχαρητήρια για την οργανωτική επιτυχία της περσινής συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Από την ΑΕΚ συμμετείχαν η γενική διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο διευθυντής επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος, ο press officer Μάριος Τριβιζάς, ο υπεύθυνος εισιτηρίων Κώστας Παναγιώτοπουλος, ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων, Νίκος Σμπαρουνης, ο εμπορικός διευθυντής Νίκος Καραούζας και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθη Παπακωστα. 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.