Νέες προσπάθειες για τον Ζαχίντ από το “τριφύλλι”

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ παραμένει στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να μετακομίσει στην Ελλάδα ο παίκτης.

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ παραμένει στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να μετακομίσει στην Ελλάδα ο παίκτης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιώργος Δώνης έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του Νορβηγού μεσοεπιθετικού, καθώς θεωρεί πως μπορεί να δώσει λύσεις στους “πράσινους” τη νέα σεζόν.

Οι “πράσινοι” αναμένεται να ζητήσουν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή ως δανεικό για ένα χρόνο, διατηρώντας οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, στο τέλος της νέας σεζόν. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η κυπριακή ομάδα δεν είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όμως θέλει από τους “πράσινους” να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιο του παίκτη. Οι “πράσινοι” από την πλευρά του φέρονται να προτείνουν την κάλυψη του μισού συμβολαίου του παίκτη. Ο ΑΠΟΕΛ προτιμάει από την πλευρά του να πουλήσει τον παίκτη στο εξωτερικό και για αυτό τον λόγο περιμένει τυχόν προτάσεις εκτός Κύπρου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.