Ανακοινώνει τις προθέσεις του και για την ΠΑΕ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να αναφερθεί στο θέμα του Βοτανικού, αλλά και στις προθέσεις του για την “πράσινη” ΠΑΕ, στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Παρασκευή στις 11:00 (Novasports24HD).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να αναφερθεί στο θέμα του Βοτανικού, αλλά και στις προθέσεις του για την “πράσινη” ΠΑΕ, στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Παρασκευή στις 11:00 (Novasports24HD). Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ, μέσω της Web TV του Novasports.gr και των σελίδων σε Facebook και YouTube. Στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται οι Δημήτρης Καρύδας και Νίκος Τζουάννης, οι οποίοι θα σας μεταφέρουν όλα όσα θα γίνουν στη συνέντευξη Τύπου και θα κάνουν τις αναλύσεις τους. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πλευρά Γιαννακόπουλου θεωρεί πως η πρόταση που θα κατατεθεί για την “πράσινη” ΠΑΕ καλύπτει πλήρως την πλευρά Αλαφούζου, ενώ φέρεται να δίνει λύση και στο θέμα των χρεών, τα οποία πλέον φέρονται να έχουν πέσει κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού θεωρεί πως η συγκεκριμένη πρόταση καλύπτει πλήρως την πλευρά Αλαφούζου και πως πλέον θα περιμένει την οριστική του απάντηση, για να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο Γιαννακόπουλος θα αναφερθεί και στις επαφές που είχε με τα κόμματα, τον Δήμο Αθηναίων και την Πολιτεία για το θέμα του Βοτανικού και θα ενημερώσει για το πόσο έχει προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.