Αποκαλύψεις για το “Spider-Man: Far From Home” κάνει ο σκηνοθέτης Jon Watts

4 Ιουλίου στους κινηματογράφους.Ο σκηνοθέτης του "Spider-Man: Far From Home", Jon Watts, έδωσε...

4 Ιουλίου στους κινηματογράφους.

Ο σκηνοθέτης του “Spider-Man: Far From Home”, Jon Watts, έδωσε συνέντευξη στο ComicBookMovie.com και αποκάλυψε λίγα πράγματα για την ερχόμενη ταινία.

Μέσα σε αυτά ήταν η πιθανότητα του να βλέπαμε τον Captain Britain στην ταινία, μετά την αναφορά του κανονικού ονόματος του χαρακτήρα, Braddock, στο “Avengers: Endgame” από την Peggy Carter. “Μιλήσαμε για τους τρόπους… αν βρίσκαμε έναν έξυπνο τρόπο να ενσωματώναμε τον Captain Britain. Θα μπορούσαμε”, εξήγησε. “Απλά δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να το στεριώσει”.

Επίσης, απάντησε στις φήμες που ήθελαν την εμφάνιση του Norman Osborn και των Sinister Six στο MCU. “Δεν μιλήσαμε ποτέ γι ‘αυτούς για την ταινία. Έχει να κάνει με το ποια είναι η καλύτερη ιστορία που θες να πεις. Ελπίζω, η καλυτερη ιδέα να κέρδισε, αλλά το καλό με την Marvel είναι ότι όλες οι ιδέες βρίσκονται πάντα στο τραπέζι”.

Δείτε την πλήρη συνέντευξη παρακάτω:

Ο Watts έχει σκηνοθετήσει και την πρώτη ταινία, “Spider-Man: Homecoming”, ενώ το σενάριο ανήκει στους Chris McKenna και Erik Sommers.

Στη νέα ταινία θα δούμε τον Tom Holland ως Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή αν και νέες απειλές έχουν εισβάλλει σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει για πάντα. Μαζί του θα δούμε τους Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove. Παραλίγο να έχει ένα cameo του Sam Wilson ως Captain America. Τη μουσική υπογράφει ο ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του “Up”, Michael Giacchino. Μέρος του soundtrack έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Ρίξτε μια ματιά στις διεθνείς αφίσες της ταινίας, αλλά και τις αφίσες χαρακτήρων. H νέα ταινία εισάγει το Multiverse στο MCU, κάτι το οποίο δεν γνώριζαν οι σεναριογράφοι του “Avengers: Endgame”. Αναμένουμε τον επίλογο του “The Infinity Saga”, ο οποίος θα έχει διάρκεια 2 ώρες και 9 λεπτά, με την κυκλοφορία του “Spider-Man: Far From Home” στις 4 Ιουλίου 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.