O Ant-Man θα μπλέξει με φαντάσματα στο Ghostbusters

- "Who you gonna call?" - "Paul Rudd!"Ο γνωστός ηθοποιός Paul Rudd, ο οποίος ενσαρκώνει τον...

– “Who you gonna call?” – “Paul Rudd!”

Ο γνωστός ηθοποιός Paul Rudd, ο οποίος ενσαρκώνει τον Ant-Man/Scott Lang στο MCU, βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις για την ένταξή του στο cast του “Ghostbusters”.

Σύμφωνα με το Variety, ο Rudd θα ενσαρκώσει έναν δάσκαλο. Το sequel θα σκηνοθετήσει ο Jason Reitman (Juno, Up in the Air, Thank You for Smoking), o οποίος σε συνέντευξη του, αποκάλυψε ότι η δική του ταινία, δεν θα έχει καμία σχέση με το reboot του 2016, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Kate McKinnon, Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Chris Hemsworth και Leslie Jones. Μάλιστα, τόνισε ότι αυτή η ταινία γίνεται για τους fans.

“Θέλω να δουλέψω με τον Paul Rudd από τότε που είδα το ‘Wet Hot American Summer’ στο Φεστιβάλ Ταινιών Sundance. Χαίρομαι που θα βρεθεί στο νέο κεφάλαιο του σύμπαντος του αυθεντικού Ghostbusters”, είπε ο Reitman.

After Endgame: What's Next for the Avengers Cast
Ο Paul Rudd ως Ant-Man

Ο Rudd έχει πρωταγωνιστήσει στα “Clueless” (1995), “Wet Hot American Summer” (2001), “Anchorman: The Legend of Ron Burgundy” (2004) και το sequel του “Anchorman 2: The Legend Continues” (2013), “The Perks of Being a Wallflower” (2012), “Mute” (2018), “The Catcher was a Spy” (2018) και “Ideal Home” (2018), ενώ αναμένουμε να τον δούμε στην κωμωδία του Netflix, “Living With Yourself” του Timothy Greenberg. Όσον αφορά το MCU, έχει παίξει στις “Ant-Man” (2015), “Captain America: Civil War” (2016), “Ant-Man and the Wasp” (2018) και “Avengers: Endgame” (2019).

Η Sigourney Weaver ισχυρίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι η ίδια και οι Bill Murray και Dan Aykroyd θα βρεθούν στην επερχόμενη ταινία. Φήμες ήθελαν τους δύο πρωταγωνιστές των ταινιών να είναι παιδιά -ένα αγόρι και ένα κορίτσι-, τα οποία μπλέκουν σε περιπέτειες όταν προσπαθούν να λύσουν κάποιο μυστήριο στην πόλη όπου ζουν. Αυτές επιβεβαιώθηκαν με την ενσωμάτωση στο cast των Finn Wolfhard (Stranger Things) και Mckenna Grace (Captain Marvel) ως τα παιδιά και της Carrie Coon (Avengers: Infinity War) ως τη μητέρα του αγοριού.

Το σενάριο ανήκει στον Gil Kenan (Monster House, Poltergeist), ενώ στην παραγωγή θα δούμε τον Ivan Reitman, σκηνοθέτη των δύο αυθεντικών ταινιών “Ghostbusters” και πατέρα του Jason.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ταινία έχει αποκτήσει ήδη teaser trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η κυκλοφορία της θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2020.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.