Το τρόπαιο του 2004, ο Ρεχάγκελ κι ο Σάντος στο Νιάρχος!

Οι δράσεις των Legends 2004 συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς μέχρι την κορύφωση με την αναβίωση του τελικού με την Πορτογαλία στη Ριζούπολη στις 4 Ιουλίου.

Αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες στο Ίσρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος με τους Legends του 2004 περιποιεί τιμή για τους ποδοσφαιριστές που χάρισαν τη μεγαλύτερη επιτυχία στον ελληνικό αθλητισμό και μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις παγκοσμίως σε όλα τα σπορ.

Οι δράσεις με πρωταγωνιστές την Εθνική ομάδα του 2004 οδεύον προς την κορύφωσή τους και όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την κούπα του EURO αλλά και να δουν από κοντά τους δύο κορυφαίους τεχνικούς στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά: 

ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟΥ EURO 2004 
ΣΤΟ KΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ 

Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, ακριβώς 15 χρόνια μετά τον μαγικό ημιτελικό με την Τσεχία, το τρόπαιο του EURO 2004, η αγαπημένη μας κούπα, θα βρίσκεται στο Walk of Fame του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! 

Aπό τις 6μμ έως και τις 9μμ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την δει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί της, ενώ στο τέλος της βραδιάς οι Legends 2004 θα είναι εκεί για να μιλήσουν στο κοινό και τα ΜΜΕ, λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα της Ριζούπολης.

Σας περιμένουμε όλους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να γιορτάσουμε μαζί και να προετοιμαστούμε για τον μεγάλο αγώνα της Ριζούπολης, Legends 2004 v Portugal Legends!

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! 

Λίγες ώρες πριν τεθούν αντιμέτωποι στους πάγκους για τον ιστορικό αγώνα – αναβίωση του επικού τελικού της Λισαβόνας, δύο μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, δύο Πρωταθλητές Ευρώπης με τεράστια προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, σε μία μοναδική εκδήλωση.

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου, ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Φερνάντο Σάντος θα βρεθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για μια συζήτηση με τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Βασίλη Σαμπράκο.
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Κτίριο ΕΛΣ (Εναλλακτική Σκηνή) με ώρα έναρξης 12:00, και θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό, με ώρα προσέλευσης 11:30.

Απαραίτητη για το κοινό η προεγγραφή στον σύνδεσμο:

https://www.eventora.com/el/Events/legends-2004-stage

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η ΑΜΚΕ «Champions for Life» έχουν συνεργαστεί για ένα αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 15 χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004. Με το εορταστικό αυτό πρόγραμμα ξεκινά και επίσημα η δράση της ΑΜΚΕ «Champions for Life», που με τη στήριξη του ΙΣΝ, προσβλέπει στην ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και στη διάδοση των αξιών του αθλητισμού, της συνεργασίας, της άμιλλας και της χαράς της συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες:
legends2004@fairplay.gr
210 6231078

#zisexana
#gr_legends_2004
#championsforllife


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.