Το σενάριο για την επιστροφή Τζίγκερ στον Παναθηναϊκό!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να βοηθήσει στο πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το σύλλογο και το γήπεδο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε τη …βόμβα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, καθώς αποκάλυψε ότι έχει επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη εκτίμησε πως ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια και ήδη έχουν …φουντώσει τα σενάρια για – μερική – επιστροφή του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο Τριφύλλι! 

Οι δύο άνδρες συνδέονται με πολύχρονη φιλία και έχουν καλή επικοινωνία, ενώ ο κ. Βαρδινογιάννης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να βοηθήσει στο πλάνο που έχει στο μυαλό του ο κ. Γιαννακόπουλος για το σύλλογο και το γήπεδο. Άλλο όμως η βοήθεια και άλλο η …επιστροφή. Τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή δεν προκύπτει κανένα ενδιαφέρον εμπλοκής του Γιάννη Βαρδινογιάννη στα διοικητικά του Τριφυλλιού και άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας αποκλείουν το ενδεχόμενο επιστροφής του πρώην μεγαλομετόχου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.