Στην κορυφή…κυριολεκτικά ο Αγουέρο (photos)

Ο Σέρχιο Αγουέρο νοίκιασε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στην κορυφή του υψηλότερου κτιρίου του Μάντσεστερ, με θέα που κόβει την ανάσα!

Ο Σέρχιο Αγουέρο νοίκιασε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στην κορυφή του υψηλότερου κτιρίου του Μάντσεστερ, με θέα που κόβει την ανάσα!

Ο Αργεντινός στράικερ, έχει συνηθίσει να βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου, έτσι τα…ύψη δεν τον ζαλίζουν.

Οπότε, σύμφωνα με την Μanchester Evening News, ο Αγουέρο έσπευσε να εξασφαλίσει ένα διώροφο ρετιρέ στον 44ο και 45ο όροφο του νεότευκτου West Tower, στην πλατεία Deansgate στο κέντρο της πόλης.

Πληρώνοντας ενοίκιο…μόλις 9.000 ευρώ μηνιαίως, ο Αγουέρο θα απολαμβάνει μοναδική θέα σε όλη την πόλη, μαζί με την πολυτελέστατη κατοικία που περιλαμβάνει τρεις κρεβατοκάμαρες, γραφείο, τεράστιες ντουλάπες και room service σε 24ωρη βάση!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι άγνωστο αν ο Αγουέρο – ο οποίος κατοικεί σε μία έπαυλη στο προάστειο Hale Barns – θα μετακομίσει μόνιμα στον ουρανοξύστη ύψους 144 μέτρων, ή αν απλά θα χρησιμοποιεί το διαμέρισμα ως βάση του όταν βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Δείτε στιγμιότυπα από την θέα που θα απολαμβάνει ο Αργεντινός:






Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.