Στον αέρα η Super League 2!

Στον αέρα η αναδιάρθρωση των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων! Άκαρπη η συνάντηση του προέδρου της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Γιάννη Δρόσο. Δεν υπάρχουν χρήματα λέει η ΕΡΤ.

Στον αέρα η αναδιάρθρωση των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων! Η συνάντηση του προέδρου της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Γιάννη Δρόσο αποδείχθηκε άκαρπη αφού δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση για την υπό σύσταση κατηγορία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2: 
«Συνάντηση με τον κο Ιωάννη Δρόσο, πραγματοποίησε σήμερα επιτροπή της Super League 2, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Διοργανώτριας Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους κ.κ. Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη, Χριστοβασίλη, Οταπασίδη και Λυχναρά. 

Η επιτροπή έκρινε πως ήταν ορθότερο να προηγηθεί η συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ και στη συνέχεια να έρθει σε επαφή με τον κο Βασιλειάδη, με τον οποίο ακύρωσε το σημερινό της ραντεβού και το μετέφερε για τη Δευτέρα 1/7 και ώρα 13.30. 

Το συμπέρασμα που προέκυψε μετά την πολύωρη συνάντηση με τον κο Δρόσο, είναι πως στα ταμεία της ΕΡΤ δεν υπάρχουν χρήματα για την υπό σύσταση κατηγορία, καθώς δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση του προαναγγελθέντος ποσού. Κατόπιν αυτού, το προσεχές πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα. 

Ως εκ τούτου, η επιτροπή αποφάσισε να αναβάλλει εκ νέου την προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας 1.30 μ.μ. με τον κο Βασιλειάδη, θεωρώντας πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν μπορεί να επέμβει περαιτέρω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.