Ισόπαλος ο Ολυμπιακός με σκόρερ Μασούρα (video)

Οι ερυθρόλευκοι έμειναν στο 1-1 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι τους σε Πολωνικό έδαφος απέναντι στην Πογκόν! Το γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Γιάννης Μασούρας!

Οι ερυθρόλευκοι έμειναν στο 1-1 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι τους σε Πολωνικό έδαφος απέναντι στην Πογκόν! Το γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Γιάννης Μασούρας!

Στην πρεμιέρα του ο Ολυμπιακός του Πέντρο Μαρτίνς ξεκίνησε με 4-4-2. Τέσσερα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα καθώς αγωνίστηκαν οι Μπα, Μπρούνο, Βαλμπουενά και Κάιπερς!

Καλή κυκλοφορία… πρόβλημα στην δημιουργία… 

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο πρώτο ημίχρονο δυνατά. Έτρεξε πολύ και στο πρώτο πεντάλεπτο δοκίμασε να απειλήσει με δυνατά σουτ τα οποία δεν πέρασαν από τους αμυντικούς της Πογκόν!

Σιγά σιγά οι Πολωνοί στήθηκαν καλύτερα αμυντικά αλλά παρέμειναν πίσω από την μπάλα! Ο Ολυμπιακός έπαιξε και από τις δύο πλευρές αλλά δεν μπορούσε να μπει με αξιώσεις στην περιοχή.

Στο 19ο λεπτό οι Πολωνοί κέρδισαν κόρνερ! Εκτέλεσαν με πάσα. Η άμυνα του Ολυμπιακού κόλλησε και ο Γκουαροτσένα έκανε το 1-0 για την Πογκόν!

Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν η αλλαγή σχηματισμού. Από 4-4-2 σε 4-2-3-1 αλλά η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν, έψαξαν λύσεις με τον Βαλμπουενά να παίζει σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σολδάνο όμως δεν βρήκαν μεγάλη ευκαιρία.

Μια κεφαλιά του Μπα για την ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς και δυο μακρινά σουτ για τους Πολωνούς χωρίς τύχη έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με 1-0 για την Πογκον!

Το πρώτο γκολ ο Μασούρας

Ο Ολυμπιακός άλλαξε αρκετά πράγματα μέσο-επιθετικά στο ημίχρονο. Ο Ποντένσε έδωσε περισσότερη ζωντάνια επιθετικά ενώ είχε βοήθειες δημιουργικά από τον Γκιλιέρμε και τον Ντουρμισάι που επίσης μπήκε στο γήπεδο!

Μια κεφαλιά του Βούκοβιτς από στατική φάση ήταν η πρώτη απειλή από τον Ολυμπιακό ενώ οι Πολωνοί απάντησαν με δύο κεφαλιές που έφυγαν άουτ από καλή θέση! 

Στο 65ο λεπτό από κόρνερ του Ολυμπιακού οι Πολωνοί δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα! Ο Ολυμπιακός πίεσε, κέρδισε την μπάλα και ο Γιάννης Μασούρας με αριστερό συρτό σουτ πέρασε την μπάλα από όλα τα πόδια και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει για να γυρίσει το ματς! Έχασε καλές ευκαιρίες με τον Ντουρμισάι και τον Βούκοβιτς να σουτάρουν και να στέλνουν την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μπούρστιν!

Οι Πολωνοί είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη αλλά ο Μπενέντιτσακ έστειλε την μπάλα άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής στο 89ο λεπτό! 

Ολυμπιακός (Α’ Ημίχρονο ) : Τζολάκης – Μασούρας, Παπαδόπουλος, Μπα, Τσιμίκας – Μπρούνο, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Βαλμπουενά – Κάιπερς, Σολδάνο 

Ολυμπιακός (Β’ Ημίχρονο) : Τζολάκης – Μασούρας, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Μαρτίνης – Μπρούνο, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε (68′ Σουρλής), Ποντένσε – Γκερέρο, Ντουρμισάι 

Πογκόν (Α’ Ημίχρονο) : Στίπιτσα – Στετς, Ζεχ, Τριανταφυλλόπουλος, Νούνες – Ποντστάβσκι, Κόζουλι, Ντρίγκας – Κοβάλτσικ, Φράτσακ, Γκουαροτσένα

Πογκόν (Από 62ο λεπτό) : Μπούρστιν – Μπαρτκόβσκι, Παβλόβσκι, Λασίτσκι, Ματίνια – Σμολίνσκι, Κοζλόβσκι, Λιστκόβσκι – Χόστικα, Βεντριχόβσκι (81′ Μπενέντιτσακ), Μπενγιαμίνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.