Ντουάρτε: “Να απολαύσω την κάθε στιγμή στον Άρη” (video)

Ο Λερίν Ντουάρτε είναι από τις κινήσεις που ξεσήκωσαν τον κόσμο του Άρη, με τον πρώην παίκτη του Άγιαξ να μιλάει για την απόφασή του να έρθει στους "κίτρινους", τον Ιντέγε, αλλά και τους στόχους του.

Ο Λερίν Ντουάρτε είναι από τις κινήσεις που ξεσήκωσαν τον κόσμο του Άρη, με τον πρώην παίκτη του Άγιαξ να μιλάει για την απόφασή του να έρθει στους “κίτρινους”, τον Ιντέγε, αλλά και τους στόχους του. 

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, είμαστε ωραία στα αποδυτήρια και είμαι πολύ χαρούμενος. Γνώριζα πολλά πράγματα για τους οπαδούς μας, πήρα και μια γεύση από κοντά, είναι φανατικοί και αυτό μου αρέσει».

Για τον ερχομό του στον Άρη: «Ήρθα για να προσφέρω στον Άρη, θα δώσω το 100% για την ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς».

Για τον Ιντέγε: «Είναι σημαντικός παίκτης, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δουλέψει όλη η ομάδα μαζί και όχι 1-2 παίκτες».

Για τις θέσεις που αγωνίζεται: «Παίζω και αριστερά και δεξιά στην μεσαία γραμμή, αυτές είναι οι δύο θέσεις που μου αρέσουν. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Έχω καλό προαίσθημα, νιώθω καλά και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Θέλω να απολαύσω και να χαρώ την κάθε στιγμή στον Άρη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.