Παντελίδης: “H ΑΕ Λεμεσού θέλει μεγάλη προσοχή” (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του σε αυτό το πρώτο διάστημα προετοιμασίας, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του, που όπως είπε χαρακτηριστικά θα είναι οι απόκτηση 4 παικτών.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του σε αυτό το πρώτο διάστημα προετοιμασίας, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του, που όπως είπε χαρακτηριστικά θα είναι οι απόκτηση 4 παικτών.

Για την προετοιμασία. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, τα παιδιά έχουν έρθει με διάθεση. Σιγά σιγά συγκεντρωνόμαστε όλο και περισσότεροι, γύρισαν και οι διεθνείς, προς το παρόν όλα είναι καλά. Είμαστε ουσιαστικά σαν μία συνέχεια της περυσινής χρονιάς, έχουν όρεξη και τα καινούργια παιδιά, οπότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.   

Νιώθει ότι οι παίκτες τον ξέρουν πια;  Σίγουρα με ξέρουν. Και αυτοί το νιώθουν και εγώ. Το πρώτο που κάνουμε με τα νέα παιδιά είναι να γνωριζόμαστε μέρα με τη μέρα παραπάνω για να καταλάβουν οι παίκτες τι θέλουμε εμείς από εκείνους, γιατί ήρθαν στην ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ούτε στην επικοινωνία, ούτε στον τρόπο δουλειάς και νομίζω ότι τα νέα παιδιά θα ενσωματωθούν πολύ γρήγορα. 

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές  Νομίζω ότι γίνεται το καλύτερο δυνατό. Ασφαλώς θα ήθελα να είμαστε όλοι εδώ, αλλά δεν είναι εύκολο. Νομίζω ότι προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να τελειώσουμε τα ανοιχτά μέτωπα που έχουμε.
Σήμερα που μιλάμε η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Αλλά όταν υπάρχει διάθεση όλα μπορούν να γίνουν.  

Για τον Σιώπη  Ασφαλώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα θέμα που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και είναι το μεταγραφικό ένα κομμάτι που δεν αφορά τον προπονητή. Απλά και ο οργανισμός Άρης και εγώ από την πλευρά μου, για κάθε τέτοιο ζήτημα, όχι μόνο του Σιώπη, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα. 

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις  Αυτή τη στιγμή που μιλάμε θέλουμε να αποκτήσουμε περίπου 4 ποδοσφαιριστές. Έχουμε αφήσει κάποια κενά τα οποία έχουν να κάνουν με επιλογές, όχι αυτές που σκεφτόμαστε ότι θα χρειαστούμε από την πρώτη ημέρα. Σίγουρα χρειαζόμαστε έναν παίκτη στα άκρα της επίθεσης και αυτόν ψάχνουμε εναγωνίως και από κει και πέρα  είναι κάποιες λύσεις που θέλουμε να έχουμε στη διάρκεια της χρονιάς. 

Για την ΑΕ Λεμεσού  Να ξέρετε ότι είναι μία ομάδα πάρα πολύ συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο, μία ομάδα η οποία κέρδισε πάρα πολλά παιχνίδια επειδή ήταν πολύ συμπαγής. Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ καλά εκείνη την περίοδο για να  μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Είναι ματς που χρειάζεται να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο. .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.