Θα κερδίσει και αυτό το στοίχημα ο Κλοπ;

Επένδυση για ο μέλλον. Έρχεται με μικρή εμπειρία, αλλά με πολλές προσδοκίες. Η απόκτηση του Σεπ Βαν ντε Μπεργκ, από τη Λίβερπουλ πέρασε απαρατήρητη από τους περισσότερους. Ο Κλοπ πιστεύει στον νεαρό στόπερ και ελπίζει ότι ο 17χρονος θα τον δικαιώσει.

Επένδυση για ο μέλλον. Έρχεται με μικρή εμπειρία, αλλά με πολλές προσδοκίες. Η απόκτηση του Σεπ Βαν ντε Μπεργκ, από τη Λίβερπουλ πέρασε απαρατήρητη από τους περισσότερους. Λογικό όταν μιλάμε για ένα 17χρονο παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αποδείξει ότι ξέρει να ξεχωρίζει τα ταλέντα και να επενδύει πάνω τους. Το ίδιο είχε κάνει ο Γερμανός τεχνικός το 2015, όταν είχε αποκτήσει τον άγνωστο 18χρονο Τζο Γκόμες από την Τσάρλτον και ο νεαρός εξελίχτηκε τα δύο τελευταία χρόνια ως μία πολύτιμη μονάδα για τους «κόκκινους», φτάνοντας μέχρι την Εθνική Αγγλίας.

Ο Βαν ντε Μπεργκ λοιπόν αποτελεί το νέο project του Κλοπ. Ο 17χρονος με το προσωνύμιο «μωρό Φαν Ντάικ», υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι δαπάνησαν περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Τσβόλε.  

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθιερώθηκε στην Eredivisie την περασμένη σεζόν με 15 εμφανίσεις στο ενεργητικό του. Επίδoση πολύ σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι βρίσκεται ήδη ανάμεσα σε μεγάλα αστέρια, αφού έσπασε το ρεκόρ του μύθου του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Κλάρενς Ζέεντορφ, ως ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε τουλάχιστον σε 10 ματς πρωταθλήματος.
Επίσης μόλις 3 παίκτες στο παρελθόν έπαιξαν σε νεαρότερη ηλικία από τον άσο της Λίβερπουλ. Ο Βιμ Κρας (Φόλενταμ), ο Μίτσελ Μόμερτζ (Ρόντα) και ο Μαρκ Φαν Μπόμελ (Φορτούνα Σιτάρντ).

Όλοι στο Άνφιλντ πιστεύουν στην αξία του νεαρού στόπερ, που ερχόμενος στο «σπίτι» των Ευρωπαίων πρωταθλητών και στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε μία σημαντική μονάδα για την Λίβερπουλ στο μέλλον.
Έτσι θα έχει την ευκαιρία να λέει ο Κλοπ, ότι έκανε μία μεγάλη «αρπαγή», καθώς την απόκτηση του 17χρονου, επιθυμούσαν σφόδρα, Μπάγερν, Άγιαξ και Αϊντχόφεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.