Έκανε το… καθήκον της και τώρα Βραζιλία

Η Αργεντινή ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Βενεζουέλας (0-2) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Άμέρικα, εκεί όπου την περιμένει η Βραζιλία.

Η Αργεντινή ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Βενεζουέλας (0-2) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, εκεί όπου την περιμένει η Βραζιλία. 

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι, όπως και στο ματς με το Κατάρ, ευτύχισε να βρει ένα γρήγορο γκολ (10’) και πάλι με σκόρερ τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο επιθετικός της Ίντερ με τακουνάκι, έπειτα από σουτ του Οταμέντι νίκησε τον Φαρίνιες και έβαλε την «Αλμπισελέστε» από πολύ νωρίς σε θέση οδηγού.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Σκαλόνι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε τελειώσει πολύ πιο νωρίς την υπόθεση πρόκριση. Τη λύση έδωσε ο Λο Σέσλο στο 74ο λεπτό, όταν έπειτα από ασταθή απόκρουση του Φαρίνιες, πήρε το… ριμπάουντ και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Έτσι, η Αργεντινή πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα και μπροστά της θα βρει τη μεγάλη της αντίπαλο, Βραζιλία. 

Βενεζουέλα (Ραφαέλ Ντουνταμέλ): Φαρίνιες, Ροσάλες, Τσάνσελορ, Ερνάντες, Ρινκόν, Μουρίγιο, Μορένο, Ντελ Πίνο (56′ Σολτέντο), Ερέρα, Ροντόν, Ματσίς (71′ Μαρτίνες).

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Φόιτ, Πετσέλα, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ακούνια (68′ Λο Σέλσο), Παρέδες, Ντε Πάουλ, Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες (59′ Ντι Μαρία), Αγουέρο (85′ Ντιμπάλα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.