Ρ. Λουτσέσκου: «Δυστυχώς για εμάς αυτή είναι η στιγμή να πούμε αντίο»

Με μια αποχαιρετιστήρια δήλωση που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μοιράστηκε τις σκέψεις του για το «διαζύγιό» του με την ομάδα.

Με μια αποχαιρετιστήρια δήλωση που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μοιράστηκε τις σκέψεις του για το «διαζύγιό» του με την ομάδα. Μέσα σ’ αυτήν μιλάει μεν για τα καλύτερα δυο χρόνια της ζωής του, καταθέτει ευχαριστίες προς πάσα κατεύθυνση, όμως ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής βρίσκεται σε μια φράση: «μέσα σου ξέρεις ποιά είναι η σωστή στιγμή ν’ ακολουθήσεις διαφορετικό μονοπάτι πριν καταλήξεις να πληγώνεις και να πληγώνεσαι».
Αναλυτικά όλο το περιεχόμενο της δήλωσης: «Έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Η αποχώρησή μου από τον ΠΑΟΚ είναι μία από αυτές. Όταν είσαι συναισθηματικός δεν βρίσκεται ποτέ το σωστό timing, αλλά μέσα σου ξέρεις ποια είναι η σωστή στιγμή ν’ ακολουθήσεις διαφορετικό μονοπάτι πριν καταλήξεις να πληγώνεις και να πληγώνεσαι.
Δυστυχώς για εμάς, αυτή είναι η στιγμή να πούμε αντίο.
Στον ΠΑΟΚ πέρασα τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Μαζί δώσαμε και πάλι χαρά σε πολύ κόσμο. Μαζί αποδείξαμε ότι έχουμε το σθένος, τόσο ως άνθρωποι όσο κι ως ομάδα, να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν. Μαζί νικήσαμε τους αντιπάλους μας και όλες τις τεχνικές που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν εναντίον μας.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, τον κ. Μάκη Γκαγκάτση, την κα. Μαρία Γκοντσάρεβα και όλη τη διοίκηση για τη συνεργασία τους, όλους τους ανθρώπους που καθημερινά και σκληρά εργάζονταν δίπλα μου στο προπονητικό κέντρο για την αφοσίωσή τους.
Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά τους φανταστικούς ποδοσφαιριστές μου και τέλος κάθε ένα φίλαθλο του ΠΑΟΚ ξεχωριστά για την τεράστια υποστήριξη, την αφοσίωση και την πίστη τους στην ομάδα ακόμα και εν μέσω δύσκολων καταστάσεων.
Φεύγω με τη βεβαιότητα ότι ο ΠΑΟΚ έχει την νοοτροπία, τη δύναμη και την ποιότητα να συνεχίσει να κερδίζει τρόπαια γιατί το αξίζει.
Λέω αντίο κι εκφράζω τον απεριόριστο σεβασμό μου σε ένα μεγάλο σύλλογο και τους υπέροχους φιλάθλους του.
Με τιμή,
Ράζβαν Λουτσέσκου»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.