Οι “κίτρινοι” ξεχώρισαν ΜακΓκι

Ο Αμερικανός σέντερ έχει προτεραιότητα παραμονής στον Άρη και τη νέα σεζόν σε σχέση με τους άλλους ξένους που ήταν στην ομάδα την περασμένη, καθώς υπολογίζεται από τους διοικούντες

Το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των πέντε ξένων παικτών, που ήταν στην ομάδα την περασμένη σεζόν, είναι κάτι που προβληματίζει τους διοικούντες την ΚΑΕ Άρης, όμως, ειδικά για έναν εξ αυτών γίνεται ιδιαίτερος λόγος. Κι αυτός είναι ο Γκάρι ΜακΓκι.
Ο Αμερικανός σέντερ άφησε καλές εντυπώσεις τη σεζόν που πέρασε, ενώ κι ο ίδιος ήταν ευχαριστημένος, γιατί βρήκε χρόνο συμμετοχής στον Άρη. Επιπλέον, λόγω θέσης είναι δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης τους στην περιορισμένη για τους “κίτρινους” αγορά, από τη στιγμή που δεν έχουν ξεπεράσει το θέμα των απαγορεύσεων μεταγραφών, που έχει επιβάλει η FIBA.
Όλα αυτά συνηγορούν ότι ο ΜακΓκι θα δεχτεί από τους “κίτρινους” πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Βεβαίως, υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες απέναντί του από το τέλος της περασμένης σεζόν κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διευθετηθεί από τους διοικούντες την ΚΑΕ Άρης, αν θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.