Τσεκάρει τον Λενς, στο περίμενε ο Αλέν

Ο Ζερμέν Λενς εξετάζεται από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για τη ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως δεν είναι η μοναδική επιλογή για τις θέσεις της επίθεσης.

Ο Ζερμέν Λενς εξετάζεται από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για τη ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως δεν είναι η μοναδική επιλογή για τις θέσεις της επίθεσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν στρέψει την προσοχή τους τις τελευταίες ημέρες στον 31χρονο ποδοσφαιριστή της Μπεσίκτας, ο οποίος αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, όμως φέρονται να έχουν άλλους παίκτες ψηλότερα στη μετεγγραφική τους λίστα. Ο Λενς δεσμεύεται έως το 2022 με την τουρκική ομάδα, ενώ οι ετήσιες οικονομικές του απολαβές φτάνουν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. 

Πέρα από την υπόθεση του Ολλανδού παίκτη, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση και ενός τερματοφύλακα. Δημοσιεύματα θέλουν τους “ερυθρολεύκους” να έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Μπομπί Αλέν, όμως δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής, καθώς αναζητούν κάτι καλύτερο. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει μια ποιοτική λύση για τον πάγκο της ομάδας του, καθώς βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, θα είναι ο Ζοσέ Σα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.