Πέλκας: “Σε ευχαριστούμε για όλα” (photo)

Ο Δημήτρης Πέλκας ευχαρίστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τη συνεργασία τους στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ο Ρουμάνος τεχνικός κατάφερε να κάνει τους “ασπρόμαυρους” μια οικογένεια.

Ο Δημήτρης Πέλκας ευχαρίστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τη συνεργασία τους στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ο Ρουμάνος τεχνικός κατάφερε να κάνει τους “ασπρόμαυρους” μια οικογένεια. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε και αυτός με τη σειρά του τον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Χαρακτηριστικά, ο Πέλκας έγραψε: “Ήταν δυο εκπληκτικά χρόνια μαζί σου, κερδίσαμε τα πάντα, γράψαμε τα ονόματά μας με χρυσά γράμματα στην ιστορία αυτής της ομάδας, μα το πιο σημαντικό μας έκανες οικογένεια και αυτό δεν θα αλλάξει!

Σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα σου ομάδα και υγεία σε σένα και την οικογένειά σου!

ΥΓ Προσωπικά ήσουν ο καλύτερος προπονητής που συνεργάστηκα μέχρι τώρα γιατί εκτός από καλύτερο ποδοσφαιριστή με έκανες και καλύτερο άνθρωπο και αυτό είναι πολύ σημαντικό!!!”.

Το σχετικό ποστάρισμα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ηταν δυο εκπληκτικα χρονια μαζι σου,κερδισαμε τα παντα ,γραψαμε τα ονοματα μας με χρυσα γραμματα στην ιστορια αυτης της ομαδας μα το πιο σημαντικο μας εκανες οικογενεια και αυτο δεν θα αλλαξει! Σε ευχαριστουμε για ολα και σου ευχομαστε καλη επιτυχια στην νεα σου ομαδα και υγεια σε σενα και την οικογενεια σου!! #TheGeneral #PAOKFC ΥΓ Προσωπικα ησουν ο καλυτερος προπονητης που συνεργαστηκα μεχρι τωρα γιατι εκτος απο καλυτερο ποδοσφαιριστη με εκανες και καλυτερο ανθρωπο και αυτο ειναι πολυ σημαντικο!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitrispelkas (@dimitrispelkas) στις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.