Αντικαθίσταται ο Chris Evans από τον Mark Wahlberg για την ταινία “Infinite”

H ταινία ανήκει στον σκηνοθέτη του "Training Day".Στη νέα ταινία του Antoine Fuqua, "Infinite"...

H ταινία ανήκει στον σκηνοθέτη του “Training Day”.

Στη νέα ταινία του Antoine Fuqua, “Infinite” φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει ο Mark Wahlberg.

Σύμφωνα με το Collider, ο Wahlberg βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο που άφησε κενό ο Chris Evans, λόγω των υποχρεώσεών του στην επερχόμενη σειρά του Apple TV+, “Defending Jacob”.

Από αριστερά προς δεξιά: O Mark Wahlberg και ο Chris Evans

Ο Evans είναι γνωστός μέσα από το MCU ως Captain America, ενώ η πιο πρόσφατή του ταινία είναι το “Avengers: Endgame”. Αναμένουμε να τον δούμε και στην νέα ταινία του Rian Johnson, “Knives Out”, δίπλα στον Daniel Craig. Ο Wahlberg έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες Transformers, τα “Age of Extinction” και “The Last Knight”, στα “Ted 1 & 2”, στα “Daddy’s Home” και το sequel του, αλλά και στα “Deepwater Horizon” (2016), “Patriots Day” (2016), “All the Money in the World” (2017), “Mile 22” (2018) και “Instant Family” (2018). Αναμένουμε να τον δούμε στα “Wonderland” (2019) και “Good Joe Bell” (2020).

Παραγωγοί θα είναι οι Mark Vahradian, John Zaozirny και Lorenzo di Bonaventura. Ο Fuqua, γνωστός από τα “Training Day” (2001), “The Magnificent Seven” (2016), “The Equalizer” (2014) και το sequel του, “The Equalizer 2” (2018), θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Ian Shorr, το οποίο βασίζεται στο μυθιστόρημα του D. Eric Maikranz, “The Reincarnationist Papers” (2009). Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα αθάνατων, οι οποίοι έχουν βρει τον τρόπο να μετανσαρκώνονται μέσα στους αιώνες και είναι γνωστοί ως “Τhe Infinite”. Έρχονται αντιμέτωποι με έναν διαβολικό άνθρωπο που έχει βάλει στόχο να τους καταστρέψει και για να μπορέσουν να τον νικήσουν πρέπει να βασιστούν πάνω σε έναν σχιζοφρενή άνδρα (Wahlberg), του οποίου τα περίεργα όνειρα είναι στην πραγματικότητα αναμνήσεις από παρελθοντικές ζωές.

Τα γυρίσματα του “Infinite” αναμένονται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Αυγούστου 2020 (ΗΠΑ).

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.