Οι ατάκες Ντουρμισάϊ σε Μασούρα

Οι δύο παίκτες μετά τον Πανιώνιο συνεργάζονται και με τη φανέλα του Ολυμπιακού και η οικειότητα ξεχειλίζει!

Γιάννης Μασούρας και Φιορίν Ντουρμισάι αγωνίστηκαν στον Πανιώνιο παράλληλα στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν,  βοηθώντας τους “κυανέρυθρους” να τερματίσουν στην έκτη θέση του πρωταθλήματος. Οι δύο παίκτες ακολούθησαν το ίδιο δρομολόγιο, με τον Μασούρα να επιστρέφει στον Ολυμπιακό, καθώς έχει αποκτηθεί από την περσινή σεζόν, την ώρα που ο Ντουρμισάι πρόβαρε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα.

Ο Μασούρας αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο του ματς με την Πογκόν και ήταν ένας εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού, ενώ ο Ντουρμισάι πέρασε στο χορτάρι του Γκνιεβίνο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μασούρας έβγαλε αρκετά σπριντ καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, ίσως σε βαθμό υπερβολικό από ένα σημείο και μετά. Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν να βρίσκεται δημιουργικά μέσα στις περισσότερες φάσεις, ενώ σκόραρε και το γκολ της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό.

Η υψηλή ένταση του Μασούρα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ντουρμισάι. Σε μια φάση γύρω στο 75′ του αγώνα, ο Μασούρας μετά από ένα σπριντ αρκετών μέτρων κέρδισε ένα πλάγιο άουτ και έδειξε διάθεση να το εκτελέσει άμεσα. Ο διαιτητής τον σταμάτησε για να λάβει τη σωστή θέση στην πλάγια γραμμή και ο Ντουρμισάι έσπευσε να του πει: “Γιάννη ηρέμησε, μην βγάζεις τόση ένταση”, έχοντας στο μυαλό του φυσικά πόση δουλειά έχουν ρίξει αυτές τις μέρες και πόση επιβάρυνση έχουν δεχτεί στην προτοιμασία του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.