Ειδικό όνομα δίνεται στον Thor του “Avengers: Endgame”

Του ταιριάζει.Προσοχή! Προσοχή! Ακολουθούν SPOILERS από το "Avengers: Endgame". Αν δεν το έχετε...

Του ταιριάζει.

Προσοχή! Προσοχή! Ακολουθούν SPOILERS από το “Avengers: Endgame”. Αν δεν το έχετε δει, διαβάστε το review μας άφοβα.


Όπως θα θυμάστε στο “Avengers: Endgame”, μετά το snap του Thanos και την αποτυχία των Avengers να επαναφέρουν τον κόσμο στην αρχική του κατάσταση, ο Thor πέφτει σε κατάθλιψη και αφήνεται πλήρως, καταλήγοντας να γίνει ο “Fat Thor”, όπως αποκαλείται.

Μέσα από τα ειδικά θεματικά βιντεάκια που παρουσιάζονται στο DVD της ταινίας μάθαμε ότι το MCU βάπτισε τη διαφορετική εκδοχή του Thor, από “Fat Thor” σε “Bro Thor”. Σε ένα από αυτά θα δούμε και τη δημιουργία του Bro Thor. Η επίσημη περιγραφή λέει ότι, “η εμφάνισή του άλλαξε, αλλά ο ηρωισμός του παρέμεινε!”

Άλλα θεματικά βίντεο είναι τα “Remembering Stan Lee”, “Setting The Tone: Casting Captain America”, “A Man Out of Time: Creating Captain America”, “Black Widow: Whatever It Takes”, “The Russo Brother: Journey to Endgame” και “The Women of MCU”.

Ειδικό αφιέρωμα αποκτά και οι Steve και Peggy με το “One Last Dance”, στο οποίο θα δούμε τον δεσμό τους, αλλά και θα κατανοήσουμε καλύτερα την “επική επιλογή” του Captain America στο τέλος του “Avengers: Endgame”.

Τέλος το DVD θα φέρει έξι διαγραμμένες σκηνές με τους τίτλους “Goji Berries”, “Bombs on Board”, “Suckiest Army in the Galaxy”, “You Used to Frickin’ Live Here”, “Tony and Howard” και “Avengers Take a Knee”.

Το “Avengers: Endgame” θα γίνει διαθέσιμο ψηφιακά στις 30 Ιουλίου 2019, ενώ τα 4K Ultra HD, Blu-Ray και DVD θα κυκλοφορήσουν στις 13 Αυγούστου 2019. Η ταινία θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες για μικρό διάστημα και θα φέρει φόρο τιμής και έξτρα υλικό διάρκειας 7 λεπτών επιπλέον.

Πρόσφατη εισαγωγή του MCU είναι το “Spider-Man: Far From Home”, το οποίο εισάγει το Multiverse στο MCU και θα είναι ο επίλογος του “The Infinity Saga”. Η ταινία έχει διάρκεια 2 ώρες και 9 λεπτά και θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου 2019.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.