Χυλόπιτα τρώει το Comic-Con από την Sony

Και άλλη μεγάλη εταιρεία θα λείπει από τη διοργάνωση.Μια ακόμα μεγάλη εταιρεία παραγωγής ταινιών...

Και άλλη μεγάλη εταιρεία θα λείπει από τη διοργάνωση.

Μια ακόμα μεγάλη εταιρεία παραγωγής ταινιών θα λείπει από το φετινό Comic-Con, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο στο Σαν Ντιέγκο, στις 18-21 Ιουλίου.

Ο λόγος για την Sony, η οποία σύμφωνα με το Deadline, αποφάσισε να απέχει από την διοργάνωση. Αν και δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο σχετικά με αυτήν της την απόφαση, το κοινό ανυπομονούσε να μάθει για τα επερχόμενα σχέδιά της, τα οποία είναι, μεταξύ άλλων, τα “Zombieland 2: Double Tap” (18 Οκτωβρίου), “Charlie’s Angels” (15 Νοεμβρίου), “The Grudge” (3 Ιανουαρίου), “Bloodshot” (21 Φεβρουαρίου), “Fantasy Island” (28 Φεβρουαρίου) και “Morbius” (31 Ιουλίου).

Ταινίες που αναμένουμε να δούμε από το στούντιο σύντομα είναι τα “Spider-Man: Far From Home” (4 Ιουλίου) και “Once Upon a Time in Hollywood” (22 Αυγούστου 2019).

Στο “Spider-Man: Far From Home” θα δούμε τον Tom Holland ως Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή αν και νέες απειλές έχουν εισβάλλει σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει για πάντα. Μαζί του θα δούμε τους Jacob Batalon, Zendaya, Marisa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove. Παραλίγο να έχει ένα cameo του Sam Wilson ως Captain America. Τη μουσική υπογράφει ο ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του “Up”, Michael Giacchino. Μέρος του soundtrack έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Η ταινία έχει έχει διάρκεια 2 ώρες και 9 λεπτά και θα είναι ο επίλογος του “The Infinity Saga”.

Να υπενθυμίσουμε πως το “Once Upon a Time in Hollywood” ακολουθεί τον Dalton, έναν τηλεοπτικό ηθοποιό, και τον Booth, τον κασκαντέρ του και καλύτερό του φίλο, καθώς και οι δύο προσπαθούν να εδραιωθούν στο κινηματογραφικό στερέωμα του Χόλιγουντ. Ο Dalton είναι γείτονας της πραγματικής Sharon Tate που ήταν ένα από τα θύματα του διαβόητου Charles Manson. Πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Timothy Olyphant, Al Pacino, Damian Lewis, Tim Roth, Dakota Fanning, Luke Perry και Scoot McNairy, μεταξύ άλλων.

Κινηματογραφικά στούντιο που αποφάσισαν να μην κάνουν την εμφάνισή τους στη διοργάνωση είναι τα Warner Bros. και Universal, ενώ πάνελ θα δούμε από τα Disney/Marvel και Paramount.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGΝ Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.