Χαμός στα Σεπόλια για τον Γιάννη (pics, vid)

Πανζουρλισμός στα Σεπόλια με αφορμή το "Antetokoubros". Ο άσος των Μπακς υπό τις ιαχές "MVP - MVP" έχει βγει χιλιάδες φωτογραφίες, έχει μοιράσει αυτόγραφα, ενώ ο κόσμος "κρέμεται" ακόμα και από τις ταράτσες.

Πανζουρλισμός επικρατεί στα Σεπόλια με αφορμή το “Antetokoubros”. Ο παίκτης των Μπακς υπό τις  ιαχές του πλήθους “MVP – MVP” έχει βγει χιλιάδες φωτογραφίες, έχει μοιράσει εξίσου υπεράριθμα αυτόγραφα ενώ ο κόσμος “κρέμεται” ακόμα και από τις ταράτσες. 

Λίγο πριν είχαν φτάσει οι επίσημοι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο Βασίλης Σπανούλης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Ζήσης, ο Χρήστος Σαλούστρος και πολλοί άλλοι. 

“Ανατριχιάζω και μόνο που είμαι εδώ από όπου ξεκίνησαν όλα. Πάντα θα θυμάμαι από που ξεκίνησα” έλεγε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον κόσμο που είχε μαζευτεί να τον υποδεχτεί έξω από το γήπεδο. 

Από την εκδήλωση μαζεύτηκαν 25 χιλιάδες ευρώ και θα διατεθούν σε ένα πρόγραμμα για νέα παιδιά που δεν έχουν οικονoμική άνεση, αλλά έχουν πολλή όρεξη για να παίξουν μπάσκετ. Το προγραμμα θα λέγεται ”Antetokoubros Academy” και θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του πατέρα τους.

Η Ελένη Φουρέϊρα έδωσε άλλο χρώμα και τόνο στην εκδήλωση προς τιμή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η τραγουδίστρια ήρθε κατευθείαν από την Βαρκελώνη όπου έδωσε χθές (28/6) συναυλία.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.