“Ζεστοί” αρκετοί επιχειρηματίες για την κίνηση Γιαννακόπουλου

Τα ονόματα των Γιάννη Βαρδινογιάννη και Γιώργου Νίκα δεν είναι τα μοναδικά στη λίστα των επιφανών φιλάθλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον να βοηθήσουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο πλάνο "λαϊκής βάσης".

Τα ονόματα των Γιάννη Βαρδινογιάννη και Γιώργου Νίκα δεν είναι τα μοναδικά στη λίστα των επιφανών φιλάθλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον να βοηθήσουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο πλάνο “λαϊκής βάσης”. 

Αρκετοί επιχειρηματίες και ανάμεσα τους “δυνατά πορτοφόλια” βλέπουν με καλό μάτι την κίνηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προέδρου του Ερασιτέχνη και έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν στα πρώτα βήματα αυτής της προσπάθειας. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήδη έχει κάνει κάποιες επαφές, ωστόσο το επόμενο διάστημα και ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί ο τρόπος συμμετοχής του κόσμου σε αυτό το πλάνο, θα φανεί στην πράξη πόσοι στοχεύουν να βάλουν το δικό τους “λιθαράκι” για να σταθεί ο σύλλογος γερά στα πόδια του. 

Πάντως τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά, ενώ και οι απλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν με συγκρατημένη αισιοδοξία τη συγκεκριμένη κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.