Λόνγκο: «Σας ευχαριστώ όλους που δώσατε σε μένα και την οικογένειά μου χαρά, κίνητρο κι εμπειρία»

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ντιέγκο Λόνγκο.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ από σήμερα αποτελούν κι οι άμεσοι συνεργάτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ένας εξ αυτών, ο Ντιέγκο Λόνγκο, ο Ιταλός που έκανε τις σημερινές προπονήσεις της ομάδας, αποχαιρέτισε την ομάδα με τον δικό του τρόπο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η δουλειά μου στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται σήμερα. Είναι οδυνηρό όταν μια τέτοια υπέροχη εμπειρία τελειώνει, αλλά σημαίνει ότι ήταν γραφτό να γίνει με αυτόν τον τρόπο.
Όλα όσα κάναμε κατά τη διάρκεια αυτού του απίστευτου ταξιδιού, όλα τα συναισθήματα που νιώσαμε, η σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα μας, έφερε την ομάδα, το σύλλογο, την πόλη και όλους όσους εκπροσωπούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην κορυφή.
Όλοι μαζί ήμασταν η καλύτερη ομάδα που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Πολεμήσαμε μαζί εναντίον όλων των άλλων και του συστήματος και το πιο σημαντικό, τους κερδίσαμε όλοι μαζί!
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας που δώσατε σε μένα και την οικογένεια μου: χαρά, κίνητρο και εμπειρία. Σήμερα ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας, νιώθω πιο δυνατός από ότι πριν δύο χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος κι ευγνώμων γι’ αυτό.
Θα έχω το ασπρόμαυρο σα δεύτερο δέρμα μου, όπου κι αν πάω και δε θα σας ξεχάσω ποτέ. Εύχομαι τα καλύτερα!!! Φόρτσα ΠΑΟΚ!!!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.