Οι Κλίπερς θέλουν πακέτο τους Λέοναρντ και Μπάτλερ

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ τους, εν όψει της νέας σεζόν και οι Κάουι Λέοναρντ και Τζίμι Μπάτλερ αποτελούν τους πρώτους τους στόχους.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ τους, εν όψει της νέας σεζόν και οι Κάουι Λέοναρντ και Τζίμι Μπάτλερ αποτελούν τους πρώτους τους στόχους. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, οι ιθύνοντες των Κλίπερς θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Λέοναρντ να επιστρέψει στη γενέτηρά του, ενώ παράλληλα θέλουν να έρθουν σε συμφωνία με τους Φιλαδέλφεια 76ερς για την απόκτηση του Μπάτλερ με ανταλλαγή.

Αυτό θα δώσει έξτρα κίνητρο στον Λέοναρντ να φορέσει τη φανέλα τους. Ενδιαφέρον για τον Λέοναρντ έχουν εκδηλώσει τις τελευταίες ημέρες και άλλες ομάδες. Εκτός από τους πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, προσπάθειες για την απόκτηση του πολυτιμότερου παίκτη των περσινών τελικών έχουν ξεκινήσει οι Λος Άντζελες Λέικερς, Χιούστον Ρόκετς, Μαϊάμι Χιτ και Νιού Γιόρκ Νικς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.