Ημέρα προπονητή για τον ΠΑΟΚ

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις επαφές με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ραζβάν Λουτσέσκου και θέλουν μέχρι το βράδυ της Κυριακής να έχει τελειώσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις επαφές με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ραζβάν Λουτσέσκου και θέλουν μέχρι το βράδυ της Κυριακής να έχει τελειώσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώτος στόχος των “ασπρόμαυρων” είναι ο Άμπελ Φερέιρα, όμως το “αγκάθι” για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Μπράγκα, η οποία φτάνει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να αποχωρήσει ο έμπειρος τεχνικός, χωρίς να χρειαστεί από την πλευρά του ΠΑΟΚ να καταβληθεί το συγκεκριμένο ποσό.

Ως εναλλακτική επιλογή μελετάται η περίπτωση του Μάσιμο Καρέρα, η οποίο μοιάζει πιο εφικτή για τους νταμπλούχους Ελλάδος. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών και δεν αποκλείεται να υπάρξει έκπληξη της τελευταίας στιγμής, αν τελικά δεν οδηγηθούν σε συμφωνία είτε με τον Φερέιρα, είτε με τον Καρέρα. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή να κλείσει άμεσα το θέμα, προκειμένου να προχωρήσει η προετοιμασία της ομάδας και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.