Επιμένει για τον Γκαρσία, παραχωρεί τον Σιώπη

Η διοίκηση του Άρη είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, την ίδια στιγμή που προσανατολίζεται στην παραχώρηση του Μανώλη Σιώπη.

Η διοίκηση του Άρη είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, την ίδια στιγμή που προσανατολίζεται στην παραχώρηση του Μανώλη Σιώπη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παραμένει ο πρώτος στόχος των “κίτρινων” για την ενίσχυση της μεοσεπιθετικής γραμμής και η διοίκηση της ομάδας θεωρεί πως όσο η Λας Πάλμας δε βρίσκει πρόταση για να τον παραχωρήσει, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες που έχει για να τον επανεντάξει στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ματέο Γκαρσία φέρεται τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεται και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή, οι “κίτρινοι” φέρονται να σκέφτονται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μανώλη Σιώπη στην Αλάνισπορ, η οποία προσφέρει δυο εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτησή του. Από αυτά τα χρήματα, τα μισά θα πάνε στον Ολυμπιακό, ο οποίος κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Οι “κίτρινοι” φέρονται να αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του στην ελληνική και ξένη αγορά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.