Οι συζητήσεις για τον Νεϊμάρ συνεχίζονται

Κανονικά προχωρούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ, με τις πιθανότητες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής να αυξάνονται.

Κανονικά προχωρούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ, με τις πιθανότητες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής να αυξάνονται. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα “Sport”, η επιστροφή του Βραζιλιάνου επιθετικού στο “Καμπ Νου” είναι πιο πιθανή από ποτέ, καθώς η γαλλική ομάδα έχει ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις κάτω από τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να δώσει αυτά τα χρήματα και προσπαθεί να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις των Παριζιάνων, μέσω έμψυχων ανταλλαγμάτων. Στη λίστα των παικτών που θα πέσουν στο τραπέζι ως πιθανά ανταλλάγματα έχουν μπει τα ονόματα των Κουτίνιο, Ντεμπελέ, Ράκιτιτς και Ουμτιτί, με τη γαλλική ομάδα να προσπαθεί αρχικά να πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί και να μετά να ασχοληθεί με τα έμψυχα ανταλλάγματα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.