Χένρι: «Θέλουμε την Πρέμιερ Λιγκ»

Μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ θα στραφεί στο πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν σύμφωνα με τον Τζον Χένρι.

Μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ θα στραφεί στο πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν σύμφωνα με τον Τζον Χένρι.

Οι «ρεντς» αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ευρώπης για έκτη φορά στην ιστορία τους, όμως έχασαν τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ για έναν πόντο από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, τόνισε στον αγγλικό Τύπο ότι αν και ο ίδιος προτιμά το Τσάμπιονς Λιγκ, συμμερίζεται τη λαχτάρα των οπαδών να δουν τη Λίβερπουλ πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά από το 1990.

«Για μένα το να κερδίζεις στην Ευρώπη είναι σημαντικότερο από το να κερδίζεις στην Αγγλία, αλλά είναι αλήθεια ότι οι οπαδοί το θέλουν. Ξέρω ότι θα επικεντρωθούμε στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν», είπε ο Χένρι, που απέφυγε να μιλήσει για μεταγραφές, υπογραμμίζοντας την επιστροφή παικτών από τραυματισμό, αλλά και την περαιτέρω εξέλιξη όσων βρίσκονται ήδη στο ρόστερ: 

«Πρέπει να είμαστε υγιείς. Χρειαζόμαστε ξανά τον Οξλέιντ – Τσάμπερλεϊν, χρειαζόμαστε έναν υγιή Λαλάνα. Δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά περιμένω ότι θα δούμε περισσότερο Ντιβόκ Οριγκί του χρόνου. Φέρνει κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι, προσφέρει ταχύτητα, δύναμη και γκολ. Νιώθω πραγματικά καλά για την επόμενη σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.