“Επέστρεψα για τίτλο στην Ελλάδα!”

Ο Μίροσλοβ Στοχ εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σλάβια Πράγας το βασικό λόγο που επέλεξε να γυρίσει και να αγωνιστεί ξανά στον ΠΑΟΚ

Έχει κίνητρο ο Μίροσλαβ Στοχ σε ό,τι αφορά στην επιλογή του να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την κατάκτηση ενός, τουλάχιστον, τίτλου στη χώρα, τη μοναδική στην οποία αγωνίστηκε και δεν πήρε κάτι, όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σλάβια Πράγας.
Είπε σχετικά ο Στοχ: “Είχα μία πρόταση από τον ΠΑΟΚ, γνωρίζω το κλαμπ και μαζί με την οικογένειά μου αποφασίσαμε να δεχθούμε αυτή την πρόταση. Ήθελα να δοκιμάσω να παίξω στο εξωτερικό για μία ακόμα φορά και η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην οποία δεν έχω κερδίσει κάποιον τίτλο”.
Και πρόσθεσε, κάνοντας αναφορά στην παρουσία του στην ομάδα της τσέχικης πρωτεύουσας: “Θα θυμάμαι πάντα τα καλά πράγματα που βίωσα στη Σλάβια. Πέρασα εδώ δύο υπέροχα χρόνια, κερδίσαμε το πρωτάθλημα και δύο φορές το κύπελλο. Ήταν φανταστικά. Το ξεκίνημά μου, βέβαια, δεν ήταν καλό, αλλά αργότερα έδειξα σε όλους τους οπαδούς πως μπορώ να τα καταφέρω.
Η συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας ήταν πάντα φανταστική και στα αλήθεια μου άρεσε πολύ το σύνθημα που έφτιαξαν ειδικά για εμένα. Μεταξύ των ομάδων από την Τσεχία και τη Σλοβακία πάντα υπάρχει κάτι το ξεχωριστό. Θα ήθελα να συναντηθώ ξανά με τη Σλάβια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.