Η Μπαρσελόνα θέλει να κάνει «μίδα» τον Μίροτιτς

Τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της Ευρωλίγκας θέλει να κάνει η Μπαρσελόνα το Νίκολα Μίροτιτς, σύμφωνα με την “AS”. Διαβάστε το εξωφρενικό ποσό που φέρεται να έχει προσφερθεί.

Τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της Ευρωλίγκας θέλει να κάνει η Μπαρσελόνα το Νίκολα Μίροτιτς, σύμφωνα με την “AS”. Διαβάστε το εξωφρενικό ποσό που φέρεται να έχει προσφερθεί. 

Η Μπαρσελόνα ήταν βελτιωμένη φέτος, εντούτοις δεν κατάφερε να πετύχει κάποιον από τους μεγάλους της στόχους, μένοντας μόνο με την παρηγοριά της διατήρησης των σκήπτρων στο Copa Del Rey. Στην Ευρωλίγκα αποκλείστηκε από την Εφές, ενώ έχασε το πρωτάθλημα από τη Ρεάλ στην Ισπανία. Εντούτοις, οι διοικούντες των Καταλανών φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψουν οι «μπλαουγράνα στην κορυφή». 

Έτσι, σύμφωνα με την μαδριλένικη εφημερίδα “AS”, έχουν καταθέσει πρόταση στον Νικόλα Μίροτιτς αξίας 70(!) εκατομμυρίων ευρώ (μεικτά) για τα επόμενα έξι χρόνια! Οι καθαρές απολαβές του «threekola» για αυτό το διάστημα θα είναι 35 εκατομμύρια ευρώ, πράγμα που σημαίνει πως αν συμφωνήσει θα αμοίβεται με το εξωφρενικό ποσό των 5.8 εκατομμυρίων το χρόνο, καταρρίπτοντας με ευκολία το σχετικό ρεκόρ. 

H είδηση έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση και ανάμεσα στους σταρ της Ευρωλίγκας, με τον Μάικ Τζέιμς αναφέρει στο twitter: “και εγώ θα έφευγα από το ΝΒΑ”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.