Στην Αλάνιασπορ ο Σιώπης!

Ο Άρης συμφώνησε με την τούρκικη ομάδα για την παραχώρηση του Έλληνα μέσου, ο οποίος αναχώρησε ήδη για τη γειτονική χώρα, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει

Ο Μανώλης Σιώπης είναι μια ανάσα μακριά από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλάνιασπορ! Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συμφώνησε στην πρόταση που έκανε η τούρκικη ομάδα για να αποκτήσει τον Έλληνα μέσο, οπότε η μεταγραφή του στη γειτονική χώρα είναι στην τελική της ευθεία.
Μάλιστα, ο Σιώπης έχει αναχωρήσει ήδη για την Τουρκία. Πρόκειται να περάσει ιατρικές εξετάσεις στην Αλάνιασπορ κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο ζήτημα, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας. Πληροφορίες λένε ότι ο παίκτης θα πάρει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, ενώ ο Άρης 500.000 ευρώ, που ήταν το ποσό της ρήτρας στο συμβόλαιο των “κίτρινων” με τον Σιώπη.
Για τον Άρη, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κινηθεί άμεσα για την εξεύρεση αντικαταστάτη του παίκτη. Επομένως, αντί για τέσσερις παίκτες που ήθελε να βρει στο μεταγραφικό παζάρι, θα ψάχνει πλέον για πέντε, ώστε να καλύψει και τη θέση του Σιώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.