Ισόπαλο το ντέρμπι της Σουηδίας, με σοβαρά διαιτητικά λάθη (video)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του σουηδικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στην ΑΙΚ Στοκχόλμης και την Μάλμε στο «Φρεντς Αρένα»

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του σουηδικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στην ΑΙΚ Στοκχόλμης και την Μάλμε στο «Φρεντς Αρένα». Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με λίγες φάσεις, πολλά φάουλ και τον διαιτητή Γιοχάνεσον να κρίνει εν πολλοίς το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 76ο λεπτό ακύρωσε λανθασμένα γκολ του Ομπάσι, του Νιγηριανού μέσου της ΑΙΚ για οφσάιντ και ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα δεν είχε δώσει πέναλτι στη Μάλμε σε καθαρό χέρι του Γκράνλι. Αυτή ήταν η 4η σερί ισοπαλία μεταξύ των 2 ομάδων, ένα αποτέλεσμα που ασφαλώς ευνόησε την Μάλμε η οποία διατήρησε την διαφορά των 4 βαθμών από την πρωταθλήτρια Σουηδίας.

Βασικός έπαιξε καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με καλή απόδοση, το μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα, αμέσως μετά τα 2 ματς που θα δώσει η ΑΙΚ για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αραράτ, στις 9 και στις 16 Ιουλίου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.