Ήττα από Ρωσία, ψάχνει διαφορά με Αργεντινή

Πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνημα απέναντι στην Ρωσία η εθνική ομάδα μπάσκετ κάτω των 19, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 83-75 στο δεύτερο παιχνίδι της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Κρήτη.

Πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνημα απέναντι στην Ρωσία η εθνική ομάδα μπάσκετ κάτω των 19, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 83-75 στο δεύτερο παιχνίδι της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Κρήτη.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Γ. Καστρίτη θα χρειαστεί όχι μόνο να κερδίσει την Τρίτη την Αργεντινή, αλλά να πάρει και διαφορά, αν θέλει να πάρει κάτι περισσότερο από την τρίτη θέση του ομίλου, που θα την οδηγήσει σε μια κακή διασταύρωση στα νοκ άουτ.

Στα πρώτα 10 λεπτά η Εθνική έπεσε στην παγίδα των ρώσων, παίζοντας σε έναν ρυθμό που ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους. Κάκιστο διάβασμα, ανύπαρκτες συνεργασίες και προβλέψιμο «ένας εναντίον ενός», απέναντι σε μια ομάδα με τρομακτικά αθλητικά προσόντα. Οι ρώσοι κυριάρχησαν στα ριμπάουντ, έτρεχαν ότι ώρα ήθελαν στον αιφνιδιασμό, με αποτέλεσμα να σκοράρουν 31 πόντους και να δεχτούν λιγότερους από τους μισούς (31-15).

Η ζημία που έγινε σε αυτό το διάστημα ήταν τεράστια. Η εθνική είχε δύο μεγάλα διαστήματα κατά την διάρκεια των οποίων άλλαξε πλήρως τα δεδομένα, ωστόσο χρειαζόταν ακόμα περισσότερη προσήλωση για να πετύχει κάτι περισσότερο απ’ το να μειώσει την διαφορά.

Η τελευταία της αντίδραση ήρθε στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου. Με ένα γρήγορο 7-0 σερί, που ήρθε ως αποτέλεσμα και του χαμηλού σχήματος που επιστράτευσε ο Καστρίτης, η διαφορά μειώθηκε στους επτά πόντους, όμως τρία διαδοχικά λάθη την ώρα που οι ρώσοι έδειχναν σαστισμένοι, ουσιαστικά σήμαναν το τέλος.

Ο Ρογκαβόπουλος έκανε σπουδαία εμφάνιση, με 28 πόντους και πάνω απ’ όλα ηγετική παρουσία την ώρα που η ομάδα δεν είχε ρυθμό, αλλά δεν είχε συμπαράσταση.

ΡΩΣΙΑ: Ερσόφ 16 (2), Καντοσνίκοφ 2, Κβιτόφσκιχ 19 (4), Μιχαϊλόφσκι 20 (13 ριμπάουντ, 12 ασίστ), Σερμπένεφ 6 (1), Ντολίνιν 8, Κονοβάλοφ, Πετένεφ 1, Σορόκιν 3, Βεντίσεφ 8 (2).

ΕΛΛΑΔΑ:
Αρνόκουρος 7, Αρσενόπουλος 12 (2), Χουγκάζ 5 (1), Καράμπελας 6 (1), Ρογκαβόπουλος 28 (4), Μπαζίνας, Χατζηδάκης, Γεωργαλάς, Κολοβέρος 4, Σανδραμάνης, Σωτηρίου 6, Βουλγαρόπουλος 4..



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.