Επικύρωση της συμφωνίας στην Ολλανδία

Ο Άμπελ Φερέιρα θα κλείσει και τυπικά το θέμα της σύναψης συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ στη χώρα της τουλίπας, όπου θα βρεθεί από αύριο (1/7) συνοδεία δύο βοηθών και ενός γυμναστή - Την αποστολή ακολουθεί και ο Χατζηισαΐας

Ο Άμπελ Φερέιρα σκέφτεται και λειτουργεί πλέον ως προπονητής του ΠΑΟΚ. Κι ας μην είναι τυπικά ακόμη, αφού απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες για να κλείσει το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Πορτογάλο προπονητή.  Το παρών, πάντως, στην Ολλανδία θα το δώσει από την πρώτη ημέρα της παρουσίας της αποστολής του “Δικέφαλου” εκεί, όπου και θα επικυρώσει τη συμφωνία του με τους “ασπρόμαυρους”.
Ο Φερέιρα στη χώρα της τουλίπας δεν ταξιδέψει μόνος. Θα τον συνοδεύουν δύο βοηθοί και ένας γυμναστής, οι οποίοι θα συνδράμουν στο έργο του στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας. Ήδη, ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του δουλεύουν πάνω στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι παίκτες.
Στο μεταξύ, αποφασίστηκε σήμερα (30/6) την αποστολή στην Ολλανδία, εκτός από τους νεοφερμένους Ντάγκλας Αουγκούστο και Μλιροσλαβ Στοχ, να ακολουθήσει και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει να έχει μια θέση στο ρόστερ του “Δικέφαλου”, οπότε στο χέρι του είναι να την εκμεταλλευτεί και να παραμείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.