Η “ασπρόμαυρη” αποστολή για Ολλανδία

Ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ ταξιδεύουν αύριο (1/7) για το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, γιατί μένουν πίσω Βιεϊρίνια και Ίνγκασον - Προς Ξάνθη ο Χατζηστραβός

Το… περιπετειώδες ταξίδι της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ξεκινάει αύριο (1/7) το πρωί. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Άμπελ Φερέιρα, θα συναντήσει εκεί τους “ασπρόμαυρους”, ενώ ο Αουγκούστο θα ακολουθήσει μεν την αποστολή, όμως, θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του στην πορεία, για τυπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την Κορίνθιανς.
Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για το Apeldoorn είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος , Ροντρίγκο, Κάτσε, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μελιόπουλος, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Μαρκόφσκι, Πέδρο Ενρίκε, Γαϊτανίδης, Άκπομ, Χατζηϊσαΐας.
Το όνομα του Αουγκούστο δεν συμπεριλαμβάνεται για το λόγο που αναφέραμε παραπάνω. Επιπλέον, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ίνγκασον. Ο παίκτης, για προσωπικούς λόγους, θα μείνει πίσω και θα ενσωματωθεί δύο ημέρες αργότερα (3/7). Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.
Στο μεταξύ, ο αρχηγός της ομάδας Κ19 του ΠΑΟΚ, Ζήσης Χατζηστραβός οδεύει προς δανεισμό στην Ξάνθη, για να πάρει παραστάσεις από ομάδα της Super League τη νέα σεζόν. Την περασμένη σεζόν, στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα με την ομάδα του ΠΑΟΚ σημείωσε 9 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ σε 31 αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.