Έτοιμοι οι “κίτρινοι” για Ολλανδία (pics)

Ποιοι παίκτες ακολουθούν τον Σάββα Παντελίδη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας - Απευθείας στο προπονητικό κέντρο θα ενσωματωθεί ο Έμαν

Με την προπόνηση που έγινε σήμερα (30/7) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη.
Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί αύριο το πρωί για την περιοχή του Άρνεμ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο.
Αυτή αποτελείται από τους: Basha, Clemente, Cuesta, Diguiny, Duarte, Ideye, Korhut, Larsson, Martinez, Matilla, Rose, Souza, Tonso, Velez, Younes, Δεληζήση, Κωνσταντινίδη, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση, Τζανακάκη, Τσαγκαλίδη, Τσιλιγγίρη. Ο Φάμπιαν Έμαν, που θα ενισχύσει τον Άρη στη θέση “1”, θα ενσωματωθεί με την ομάδα απευθείας στην Ολλανδία. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Κολτσίδας.
Η αποστολή θα καταλύσει μέχρι τις 13 Ιουλίου στο «Bilderberg Hotel Klein Zwitserland», που βρίσκεται στο Heelsum, δυτικά του Άρνεμ.
Μια ήσυχη περιοχή, ιδανική για προετοιμασία, η οποία περιβάλλεται από τη δασική έκταση του Veluwe.
Το ξενοδοχείο παρέχει όλες τις ανέσεις. Γυμναστήριο, σάουνα, εσωτερική πισίνα και χώρους αναψυχής.
Το προπονητικό κέντρο βρίσκεται στην ίδια περιοχή και σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών από το ξενοδοχείο. Οι εγκαταστάσεις (γήπεδα, αποδυτήρια και οι υπόλοιπες κτιριακές εγκαταστάσεις) ανήκουν στην Renkumse «Wilhelmina» και πληρούν όλες τις προδιαγραφές για μια άρτια προετοιμασία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.