Με το …δεξί Μπανιώτης-Τερζόγλου στην Αριστοτέλους

Ποδαρικό στα MASTERS με την κατάκτηση του THESSALONIKI MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους έκαναν οι Ραφαήλ Μπανιώτης/Γιώργος Τερζόγλου.

Ποδαρικό στα MASTERS με την κατάκτηση του THESSALONIKI MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους έκαναν οι Ραφαήλ Μπανιώτης/Γιώργος Τερζόγλου. Το δίδυμο από την Θράκη επικράτησε στον τελικό με 2-0 (21-19, 21-15) σετ των Γιώργου Μιχελάκη/Βασίλη Μούχλια, σε παιχνίδι με 700 και πλέον φίλους του αθλήματος που γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες του γηπέδου. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο στο πρώτο σετ. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 18-18, με τους Μπανιώτη/Τερζόγλου να έχουν το πρώτο σετ μπολ με 20-18. Ο Μούχλιας μείωσε σε 20-19, όμως στην επόμενη φάση ο Μπανιώτης με επίθεση διαμόρφωσε το 21-19 και το 1-0 σετ. Στο δεύτερο σετ, Μιχελάκης/Μούχλιας προηγήθηκαν με 5-3, όμως Μπανιώτης και Τερζόγλου απάντησαν με σερί 5-0 για το 5-8. Έκτοτε οι Θρακιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με το 21-15 διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 σετ.

«Το συναίσθημα είναι εκπληκτικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε το THESSALONIKI MASTERS στην ιστορική πλατεία Αριστοτέλους. Μακάρι να είναι η αρχή για πολλά τουρνουά ακόμα που κατακτούμε» είπε ο Ραφαήλ Μπανιώτης και ο Γιώργος Τερζόγλου συμπλήρωσε: «Ο Μιχελάκης με τον Μούχλια είναι μία πολύ καλή ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει. Είναι η δεύτερη φορά που τους νικάμε σε επίσημο τουρνουά και μάλιστα συνεχόμενη σε τελικό, μετά το OPEN στο Λιτόχωρο την προηγούμενη εβδομάδα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία τους. Αφιερώνουμε τη νίκη αυτή στους εαυτούς μας και σε αυτούς που μας στηρίζουν». Είναι το δεύτερο τουρνουά Masters που κατακτούν Ραφαήλ Μπανιώτης/Γιώργος Τερζόγλου μετά την Σκύρο το 2018.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.