Μίντλετον: “Θα πάρουμε το πρωτάθλημα με τον Γιάννη”

Ο Κρις Μίντλετον εμφανίστηκε αποφασισμένος να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κρις Μίντλετον εμφανίστηκε αποφασισμένος να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Αμερικανός παίκτης ανανέωσε τη συνεργασία του με τα “ελάφια” για τα επόμενα πέντε χρόνια, έναντι 178 εκατομμυρίων δολαρίων και τόνισε πως είναι έτοιμος να ηγηθεί μαζί με τον Έλληνα συμπαίκτη του να οδηγήσουν την ομάδα του στην κορυφή του ΝΒΑ.

Χαρακτηριστικά, ο Μίντλετον τόνισε: “Έχουμε να κάνουμε μια δουλειά εδώ στο Μιλγουόκι. Αυτή η σεζόν ήταν ένα βήμα μπροστά για μένα και την ομάδα. Πέτυχα πολλά για πρώτη φορά εντός κι εκτός παρκέ: Έγινα All-Star, πήγαμε στους τελικούς Ανατολής, έγινα πατέρας. Δεν έχω τελειώσει, όμως. Δεν έχουμε τελειώσει. Ο στόχος δεν ήταν οι τελικοί Ανατολής, είμαστε σε αποστολή για το πρωτάθλημα. Θέλω να είμαι μέλος της αποστολής, μένω στο Μιλγουόκι για άλλα 5 χρόνια”.

Και συμπλήρωσε: “Δεν πάει πολύ καιρός από τη σεζόν 2013-2014, που ήμασταν μια ομάδα των 15 νικών. Όταν παίζεις στο ΝΒΑ, αυτές δεν είναι σεζόν που ονειρεύεσαι. Ήμουν 22 ετών και ήταν σκληρό. Θα πιστεύετε ότι εκείνη η χρονιά ήταν το χειρότερο σημείο της καριέρας μου, αλλά δεν ήταν, καθώς παίξαμε όσο πιο σκληρά μπορούσαμε. Ήμασταν απλά νέοι, άγουροι και όχι τόσο καλοί. Στον τέλος, όμως, μπορούσες να μας σεβαστείς, γιατί τα δίναμε όλα και ας μην είχαμε πολύ ταλέντο. Το χειρότερο, για μένα, ήταν αφού χάσαμε στο Game 7 με τους Σέλτικς στα playoffs του 2018. Εκείνη την χρονιά πιστεύαμε, ότι θα κάναμε θόρυβο, και ήμασταν κοντά. Είχαμε κάθε ευκαιρία να πάρουμε τη σειρά, αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης τόνισε: “Ήταν σκληρό για μένα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέπτη μετά από αυτή τη σειρά. Δε θυμάμαι τίποτα από όσα είπα μετά από εκείνο το ματς. Δε θυμάμαι τον εαυτό μου να φεύγει από το γηπέδο, να πηγαίνει στα αποδυτήρια και να ταξιδεύει σπίτι. Ήμουν απλά απαθής. Αυτό το σκοτάδι συνεχίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2018, αλλά αντί να το αφήσω να με καταβάλει, το χρησιμοποίησα ως δύναμη. Αυτή η ήττα μου έδωσε μια νέα έννοια της ανάγκης. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να επιστρέψω καλύτερος και πως την επόμενη φορά θα πηγαίναμε πιο μακριά. Και το κάναμε. Επιστρέψαμε και περάσαμε τον πρώτο γύρο για πρώτη φορά μετά το 2001. Νικήσαμε τη Βοστόνη. Φτάσαμε μέχρι τους τελικούς της Ανατολής. Και κοντέψαμε να τους πάρουμε”

Τέλος, ο Μίντλετον δήλωσε: “Αυτό για μένα σημαίνει να δουλέψω περισσότερο για να πάρουμε το πρωτάθλημα με αυτό το γκρουπ σε αυτή την πόλη, γιατί ήμουν εδώ και στα δύσκολα. Ο Γιάννης κι εγώ τα περάσαμε μαζί όλα αυτά. Έχουμε βρεθεί από τον πάτο στην κορυφή. Όταν δημιουργείς ένα μεγάλο όνομα λιθαράκι με το λιθαράκι, σημαίνει κάτι παραπάνω, γιατί έχεις βάλει κυριολεκτικά το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυά σου για να βελτιώνεσαι. Ήμασταν κάποτε η χειρότερη ομάδα. Έλεγαν πως είμαι ο χειρότερος παίκτης στη λίγκα. Τώρα, όμως, ξέρω πως είμαι μέρος από κάτι ιδιαίτερο. Δεν κερδίζει κάθε μέρα 60 ματς μια ομάδα. Κάποιοι παίκτες δεν το καταφέρνουν ποτέ. Μεγάλωσα με αυτή την ομάδα. Όσο περνούσαν τα χρόνια, είδα περισσότερα άτομα να έρχονται στα παιχνίδια μας. Οι οπαδοί μας ήταν φοβεροί αυτά τα τελευταία χρόνια. Ανυπομονώ να μεγαλώσω την κόρη μου σε αυτή την πόλη, γιατί τη λατρεύω. Δε θεωρώ, ότι έχω τελειώσει τη δουλειά μου εδώ. Είμαι τόσο χαρούμενος να δουλεύω με τους δασκάλους μας και να περνάω βραδιές σινεμά εδώ. Ο Γιάννης κι εγώ θέλουμε να πάρουμε μαζί το πρωτάθλημα μια μέρα. Έχουμε επανέλθει στο προπονητήριο αυτό το καλοκαίρι και την επόμενη σεζόν είμαστε αποφασισμένοι για κάτι καλύτερο. Η ομάδα αυτή είναι σε αποστολή, να το σηκώσει για όλη την πόλη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.