Κατέθεσε πρόταση για τον Βέρντε η ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρόμα για την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε, για την ενίσχυση των άκρων της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρόμα για την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε, για την ενίσχυση των άκρων της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός παίκτης είναι η πρώτη επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο για τη συγκεκριμένη θέση και ήδη έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτησή του. Οι “κιτρινόμαυροι” φέρονται παράλληλα να έχουν προχωρήσει τις επαφές και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τον οποίο βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα. 

Η Ένωση φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο παίκτης και με τη μορφή δανεισμού, αν δε βρεθεί η “χρυσή τομή” στον οικονομικό τομέα, για να προχωρήσει κανονικά η μετεγγραφή. Οι “κιτρινόμαυροι” εμφανίζονται αισιόδοξοι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αν και παραδέχονται πως είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ενδιαφέρον για τον Βέρντε έχουν εκδηλώσει και άλλες ομάδες. Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει την απάντηση της Ρόμα στην πρόταση που έχει καταθέσει μέσα στην εβδομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.