Σενάρια για Φαλκάο στο λιμάνι

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στον Ρανταμέλ Φαλκάο, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στον Ρανταμέλ Φαλκάο, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κολομβιανός επιθετικός αποτελεί τον πρώτο στόχο των Πειραιωτών για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος επιθετικός μένει ελεύθερος από τη Μονακό και οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να του καταθέσουν πρόταση συνεργασίας, ελπίζοντας πως θα τον δελεάσουν να υπογράψει, μέσω της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, εφόσον καταφέρουν να προκριθούν σε αυτούς. Ο έμπειρος επιθετικός αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και θέλει πρώτα να μελετήσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του, πριν λάβει την οριστική απόφαση.

Στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής παραμένει ο Ελ Αραμπί, ενώ παράλληλα εξετάζονται και άλλες λύσεις. Τέλος, για μια ακόμα φορά, δημοσιεύματα θέλουν τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.