To “Sandman” του Neil Gaiman φημολογείται πως θα γίνει σειρά για το Netflix

Έρχεται ο Μορφέας...To Netflix και η Warner Bros. φαίνεται πως υπέγραψαν μια "μεγάλη” οικονομική...

Έρχεται ο Μορφέας…

To Netflix και η Warner Bros. φαίνεται πως υπέγραψαν μια “μεγάλη” οικονομική συμφωνία για να μεταφέρουν τη γνωστή σειρά κόμικς του Neil Gaiman, “Sandman” σε τηλεοπτική σειρά. Σύμφωνα με το THR, η σειρά θα είναι η ακριβότερη που έχει αναλάβει η DC Entertainment.

Σεναριογράφος θα είναι ο Allan Heinberg, ο οποίος έχει αναλάβει σενάρια των “Wonder Woman” και “Grey’s Anatomy” μεταξύ άλλων. Ο Gaiman θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον David Goyer (The Dark Knight, Man of Steel). Και οι δύο είχαν συμμετάσχει στην προηγούμενη προσπάθεια της New Line Cinema για τη δημιουργία ταινίας που θα βασίζεται στα κόμικς.

Οι Warner Bros. και Netflix αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα του THR, καθώς δεν έχει γίνει κάποια επίσημη συμφωνία, ούτε έχει εδραιωθεί ο αριθμός των επεισοδίων.

Το “Sandman” έχει προσπαθήσει να γίνει ταινία και στο παρελθόν, αλλά χωρίς κάποια επιτυχία. Σε συνέντευξή του το 2014, ο δημιουργός του είπε ότι αν και έχει προσπαθήσει πολύ να γίνει η ταινία, δεν θα ήθελε να μην βγει καλή. Ο Joseph Gordon-Levitt ήταν να πρωταγωνιστήσει, να σκηνοθετήσει και να είναι παραγωγός στην τότε ταινία, αλλά αποχώρησε από το project το 2016, λόγω δημιουργικών διαφορών.

Άλλα έργα του Gaiman που απέκτησαν τηλεοπτικές μεταφορές είναι τα “Good Omens” και “American Gods”. Το Sandman διηγείται την ιστορία του Morpheus, του Άρχοντα των Ονείρων και των υπόλοιπων Endless, τα αδέρφια του με τα ονόματα Destiny, Death, Despair, Destruction, Desire, Delirium και Dream. H αρχική σειρά εκδόθηκε μέσω των DC Comics και δημιουργοί τους, εκτός του Gaiman, ήταν οι Sam Kieth, Mike Dringenberg, Jill Thompson, Shawn McManus, Marc Hempel,Michael Zulli, Todd Klein και Dave McKean. Έτρεξε για 75 τεύχη από το 1989 έως το 1996 και μετά το 47ο τεύχος μεταφέρθηκε στην Vertigo.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.