Νύξεις για τον Black Adam κάνει διαγραμμένη σκηνή του “Shazam!”

Ποιος κάθεται στον άλλον θρόνο;Προσοχή! Ακολουθούν spoilers για το "Shazam!".Μία εκ των...

Ποιος κάθεται στον άλλον θρόνο;

Προσοχή! Ακολουθούν spoilers για το “Shazam!”.

Μία εκ των διαγραμμένων σκηνών του “Shazam!” κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και κάνει νύξεις για την ύπαρξη και την εισαγωγή του Black Adam στο sequel.

Σε αυτήν, βλέπουμε την ομάδα των ενήλικων υπερηρώων να μπαίνει στην αίθουσα του συμβουλίου όπου φυλάσσονται οι Seven Deadly Sins και να κάθεται στους θρόνους. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι ένας από αυτούς είναι κενός, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει και άλλο άτομο με δυνάμεις εκεί έξω που του αντιστοιχεί ο επιπλέον θρόνος.

Ο Black Adam θεωρείται ένας από τους πιο γνωστούς κακούς του Shazam, είναι προκάτοχος των ίδιων δυνάμεων και τις χρησιμοποιεί με αντίθετο τρόπο από αυτόν που πιστεύει το συμβούλιο. Η ομώνυμη ταινία θα έχει για πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson, ενώ ο Jaume Collet-Serra (The Shallows, Non-Stop, Unknown) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να σκηνοθετήσει το spin-off. Ο Johnson έκλεισε τη συμφωνία για να ενσαρκώσει τον Black Adam το 2014. Εν τέλει, αποφασίστηκε ότι οι δύο χαρακτήρες, Shazam! και Black Adam, θα λάβουν ξεχωριστές ταινίες και φυσικά η απόφαση εξηγήθηκε.

Δείτε τη διαγραμμένη σκηνή παρακάτω:

Tο “Shazam!” μας έδειχνε την ιστορία του ήρωα που ενσάρκωνε ο Zachary Levi. Ο Asher Angel έπαιζε τον Billy Batson, ο οποίος χάρη σε έναν αρχαίο μάγο (Ron Cephas Jones, τον οποίο ενσάρκωνε ο Djimon Hounsou) μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν ενήλικο σούπερ ήρωα απλά λέγοντας την λέξη “Shazam!”. Τα γράμματα της λέξης αντιπροσωπεύουν διαφορετικές μυθολογικές φιγούρες, από τις οποίες φαίνεται να αντλεί τις ιδιότητές του, όπως τους Σολομώντα, Ηρακλή, Άτλαντα, Δία (Zeus), Αχιλλέα και Ερμή (Mercury).

Ο δυνατότερος θνητός της Γης αντιμετώπισε τον Mark Strong στον ρόλο του κακού Dr. Thaddeus Sivana. Θετός μπαμπάς του Billy ήταν ο Cooper Andrews ως Jerry. Και ο Jack Dylan Grazer κατείχε τον ρόλο του καλύτερου φίλου του Billy, Freddy.

Άλλα μέλη του cast ήταν οι Grace Fulton (“Annabelle: Creation”), Ian Chen (“Fresh Off the Boat”) και Jovan Armand (“The Middle”).

Παραγωγός ήταν ο Peter Safran (“Aquaman”, “The Conjuring”), ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί οι Christopher Godsick, Dany Garcia, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, και Jeffrey Chernov. Σεναριογράφοι είναι οι Henry Gayden και Darren Lemke. Η πρόσφατη εισαγωγή του DCEU, έκανε το ντεμπούτο της τον Απρίλιο και κατέκτησε την κορυφή του box office των ΗΠΑ, καθώς απέσπασε $56,7 εκ., ξεπερνώντας τις προβλέψεις του στούντιο που την ήθελαν να φτάνει τα $40 εκ.. Συνολικά, η ταινία εισέπραξε $364 εκ., ενώ ο προϋπολογισμός της ήταν $100 εκ. Αυτό την οδήγησε επάξια στην ανακοίνωσή της για sequel με την παραπάνω δημιουργική ομάδα να επιστρέφει.

To “Shazam!” θα βγει σε ψηφιακή μορφή στις 2 Ιουλίου, ενώ το Blu-ray και το DVD θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου. Διαβάστε το review μας εδώ και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.