Με νέα πρόσωπα, χωρίς προπονητή (videos)

Αρκετοί ήταν οι νέοι παίκτες στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που αναχώρησε σήμερα (1/7) το πρωί για την Ολλανδία, όμως, απουσίαζε το προπονητικό επιτελείο

Πλειάδα νέων προσώπων ταξίδεψε σήμερα (1/7) το πρωί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, για το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα γίνει εκεί. Άλλοι έδειχναν περισσότερο αιφνιδιασμένοι από την… υποδοχή που επιφύλαξαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ στους “ασπρόμαυρους” στο “Μακεδονία”, για δηλώσεις, πλάνα και φωτογραφίες, κι άλλοι περισσότεροι εξοικειωμένοι με το σκηνικό.
Τα νέα πρόσωπα της “ασπρόμαυρης” αποστολής, που όπως ήταν λογικό τράβηξαν πάνω τους και τα περισσότερα βλέμματα ακόμη και από τους παριστάμενους στο αεροδρόμιο φίλους τους ΠΑΟΚ, οι οποίοι ήταν εκεί είτε γιατί ταξίδευαν, είτε γιατί περίμεναν να υποδεχτούν δικούς τους ανθρώπους, ήταν οι Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ροντρίγκο, Μελιόπουλος, Στοχ και Αουγκούστο.
Φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστο το γεγονός ότι η ομάδα αναχωρούσε για την Ολλανδία χωρίς τον Ρασβάν Λουτσέσκου και το επιτελείο του, μετά τις εξελίξεις  της περασμένης Παρασκευής (28/6). Βεβαίως, το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στον Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή και να ολοκληρωθεί επί ολλανδικού εδάφους η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μαζί του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.