Γιούλια Πουτίντσεβα, ο κακός μπελάς της Οσάκα

Η Πουτίντσεβα έχει πάρει τον αέρα της Οσάκα καθώς την απέκλεισε από τη συνέχεια του Λονδρέζικου όπεν (2-0) κερδίζοντας την για 3η συνεχόμενη φορά. Το Νο 2 στον κόσμο πλήρωσε τα πολλά της λάθη (37).

Η Πουτίντσεβα έχει πάρει τον αέρα της Οσάκα καθώς την απέκλεισε από τη συνέχεια του Λονδρέζικου όπεν (2-0) κερδίζοντας την για 3η συνεχόμενη φορά. Το Νο 2 στον κόσμο πλήρωσε τα πολλά της λάθη (37).

1ο σετ

Η αθλήτρια από την Ιαπωνία κατάφερε να κάνει νωρίς break και να προηγηθεί με 3-1, παίρνοντας δύο γκέιμ στη σειρά. Η Πουτίντσεβα απάντησε με δικό της break,ισοφάρισε σε 3-3 και μάλιστα πέρασε και μπροστά (4-3). Η Οσάκα κράτησε όπως και η Πουτίντσεβα μέχρι το και το 6-6 για να οδηγηθεί το σετ στο ‘’tie break’’. Η Οσάκα πέρασε μπροστά με 3-1 όμως η Πουτίντσεβα απάντησε με ένα εκπληκτικό σερί 4-0, έγραψε το  4-3για να κλείσει στο 7-3. Η Οσάκα πλήρωσε τα πολλά της λάθη, καθώς είχε 21 έναντι μόλις 6 της αντιπάλου της.

2ο σετ

Χέρι – χέρι και χωρίς ‘’break’’ μέχρι να το σπάσει η Πουτίνσεβα στο 5ο γκέιμ για το 3-2. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της, έκανε ξανά break και αφού εκμεταλλεύτηκε ξανά τα αβίαστα λάθη της Γιαπωνέζας (37 συνολικά!) και με 6-2 έκανε περίπατο στο σετ και πήρε μία σπουδαία πρόκριση.

-3 στα 3 για την αθλήτρια από το Καζακστάν, πρώτη της νίκη στο Wimbledon.

“The biggest win of her career” ?@PutintsevaYulia upsets world No.2 Naomi Osaka 7-6(4), 6-2 on Centre Court to book her second round spot #Wimbledon pic.twitter.com/PQQYpFsQqu


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.