Τελειώματα φάσεων και χορταστικό δίτερμα!

H απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στο Γκνιεβίνο είχε ως στόχο την αποτελεσματικότητα! Ο Πέδρο Μαρτίνς μοίρασε ρόλους στο δρόμο για την τελική κατάρτιση του φετινού κορμού.

Η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε με σαφώς καλύτερες συνθήκες για τη συγκεκριμένη περίοδο. Ο ουρανός ήταν νεφοσκεπής και ένα ελαφρύ αεράκι κατέβασε τη θερμοκρασία σταθερά κάτω από τους 20 βαθμούς Κελσίου. Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του για αρκετή ώρα στα τελειώματα των φάσεων από διάφορες θέσεις και περιστάσεις, ενώ τους έδωσε την ευκαιρία να προπονηθούν με δίτερμα σε κλειστό βέβαια χώρο, καθώς σχεδόν εμμονικά στοχεύει στη βελτίωση του επιθετικού και αμυντικού transition. 

Πυρ κατά βούληση!

Για ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δοκίμασαν τους Σα, Σιαμπάνη, Στουρνάρα και Τζολάκη στα τελειώματα των φάσεων. Είτε από μεγάλες μπαλιές, είτε μετά από αποφυγή εμποδίου, είτε μετά από συνεργασία στον άξονα, είτε μετά από συνεργασία από τα πλάγια, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προσπάθησαν να βρίσκουν στόχο, υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς και τον συνεργατών του. 

Χορταστικό δίτερμα

Αμέσως μετά το φινάλε των ασκήσεων ευστοχίας, ο Πέδρο Μαρτίνς κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του και τους χώρισε σε δύο ομάδες, κρατώντας και τρεις “ενεργές” αλλαγές στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου. Οι συγκεκριμένοι παίκτες ήταν ενεργοί εντός συγκεκριμένων ορίων και μπορούσαν μόνο να πασάρουν ή να βγάλουν σέντρα. Αρχικά στα συγκεκριμένα όρια μπήκαν οι Κάιπερς, Ραντζέλοβιτς, Μαρτίνης, ενώ στο τέταρτο εναλάσσονταν οι δύο νεαροί τερματοφύλακες Τζολάκης και Στουρνάρας. Κατά τη διάρκεια του ματς οι συγκεκριμένοι παίκτες πέρασαν εντός παιχνιδιού αντικαθιστώντας, στους Γιάννη Μασούρα, Βαλμπουενά και Τσιμίκα. 

Σε ό,τι αφορά τους “βασικούς” οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής: Σιαμπάνης, δεξιά στην άμυνα Γιάννης Μασούρας, στόπερ οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μπα, αριστερά ο Κούτρης, αμυντικά χαφ οι Γκιλιέρμε και Ανδρούτσος, μεσαία γραμμή με Ποντένσε δεξιά, Βαλμπουενά αριστέρα, Μπρούνο άξονα και Ντουρμισάι κορυφή. 

Οι αντίπαλοι είχαν την εξής διάταξη: Σα, στα άκρα έπαιξαν δεξιά ο Ομάρ και αριστερά ο Τσιμίκας, στόπερ οι Τοροσίδης και Βούκοβιτς, αμυντικά χαφ οι Μπουχαλάκης και Σουρλής, τριάδα στη μεσαία γραμμή οι Σολδάνο, Φορτούνης και Γιώργος Μασούρας, ενώ στην κορυφή βρέθηκε ο Γκερέρο. 

Το παιχνίδι φάνηκε να το απολαμβάνουν τόσο οι παίκτες, που είχαν ξανά επαφή με το καθαρό αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και ο Μαρτίνς, καθώς διέκρινε διάθεση και ένταση παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα της μέρας. Στη συνέχεια του προγράμματος μετέρεψε τις “ενεργές” αλλαγές σε μπαλαντέρ. Έτσι Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς και Μαρτίνης φόρεσαν μπλε διακριτικά μπλουζάκια και αγωνίστηκαν σε κάθε φάση και με τις δύο ομάδες. 

Για την ιστορία, το τελικό σκορ ήταν 1-1, με τους Ποντένσε και Γκερέρο να βρίσκουν δίκτυα για τους δύο αντιπάλους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.